Connect with us

България

Борисов отговори на Рашков: Не са ми пришили само, че ям хора на филета

Публикувана

на

С остър коментар по повод скандала с подслушванията отговори лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на служебния вицепремиер и МВР-шеф Бойко Рашков, който снощи каза, че дава бившия премиер на прокурор по сигнал, който ще обяви другата седмица.

Опитват да направят “Костинброд 2”, коментира Борисов темата с подслушванията. “Понеже нямат нищо, сменят началници и ще влязат в стопанствата да търсят нещо. Ако не намерят, ще изфабрикуват за нас. Така както фабрикуваха миналото лято. Ще режат, ще сглобяват. Те, ако имаха, щяха да излязат и да са ни убили вече”, каза лидерът на ГЕРБ. И се обърна към вътрешния министър и вицепремиер Бойко Рашков, който обяви, че ще даде повече информация по подслушванията, когато сам реши: “Той щял да решава кога да излезе и да каже?! Това може, ако си шеф само на “Плод и зеленчук”. Да затвориш сергията и да си решиш кога да продаваш!”.

Припомняме, че вчера вътрешният министър обяви, че дава Борисов на прокурор.

„Пристигна при мен един човек, който такива ужасяващи неща ми съобщи, че аз не знам къде живеем, в каква държава живеем, или сме живели. Просто не мога да си обясня… Ще ви кажа какво ми цитира този човек. Нещо ужасяващо е – как му е казано, че има жена и деца, семейство, които няма да разберат дали не ядат неговото месо!…“, разказа вчера Рашков.

Лидерът на ГЕРБ му отвърна задочно по време на среща в партийната централа, където събра бивши министри, сред които Томислав Дончев, Екатерина Захариева, Лъчезар Борисов, проф. д-р Костадин Ангелов, Деница Сачева и др.

„Никой не говори за нищо друго, освен за ченгеджийските им номера. Вече мина една седмица, в която се говори, че правителството е подслушвало. И до ден днешен няма нищо реално, защото не е имало. И те толкова вече се паникьосаха, че трябва да съшият нещо, да направят някоя компилация, някакъв нов Костинброд, и в желанието си това да го сторят, дори ни нарекоха бивши хора, както са казвали чекистите в СССР и са унищожили целия цвят на нацията, същото е било и тук в България. Основният мотор на това е една мракобесна фигура, шеф на комунистическо следствие(очевидно говори за Бойко Рашков, който беше шеф на НСлС – б.р.), изключително червен, на червена диктатура, който плаши и създава страх. Аз съм убеден, че сега трескаво искат да намерят нещо, с което да избягат от това, защото рано или късно те трябва да кажат за подслушваните – ако някой е говорил с криминално проявено лице, което е разработвано, то естествено, че ще е попаднал в такова СРС. Да излязат и да кажат кои са. Трескаво търсят някой като онзи бизнесмен в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава и нищо от казаното от него не излезе вярно.

Така като чувам, най-вероятно ще съм изял някой човек вече, само това не са ми пришили… на филета. Обръщам се към вашите набори и към вас самите, защото това е правено в България през 1944 година. Тогава дядо ми е бил кмет на село до София и са го пребили с тояги и са го убили и са написали в смъртния акт, че е починал от червен вятър, същите тези, които в момента – Радев, от БСП издигнат, Рашков – от БСП“, посочи лидерът на ГЕРБ.

Според Борисов вече хората не вярват на обвиненията за подслушване, защото не е имало.

Фабрикуват в момента, трябва да направят нещо, за да избягат от това, в което се натикаха. Вече хората не им вярват за тези подслушвания“, допълни той. Борисов се обърна към „демократичната общност“, като я предупреди:

„Дойдат ли за нас – вие сега малко ви е приятно, защото по една или друга причина като политически опоненти бият само по ГЕРБ. Но запомнете ми думата – след това ще дойдат и за вас. Така сме паднали едно време под турско робство. Един по един са падали градовете ни и другите не са им се притичали на помощ. Знаете резултата за 500 години. Не 50 години, 500…“.

Накрая той заяви, че иска от приближените си в партията ведрост, бодрост, защото те са младата смята.

vlastta.bg

Facebook Comments
Advertisement

Facebook

Календар

юни 2021
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement