Connect with us

България

Борисов към БСП и ДБ: Сега, протривате ръце…., но тези, които дойдоха за нас, ще дойдат и за вас…

Публикувана

на

Първо мислех, че целта съм аз, после разбрах, че целта е ГЕРБ. Ние сме най-голямата партия в България! Вие ги уплашихте, показахте им, че и без лидер, капитани и редови членове могат да се самоорганизират. Те видяха силна и яростна партия на площада и по време на ареста, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти във Враца.

Вече не става въпрос за строителство и растеж. Става въпрос да се запази живота и свободата на хората. При всеки арестуван кмет вече ще идват депутатите от ГЕРБ-СДС, заедно с адвокати, а накрая ще отиде и народът. Ние сме зад Вас! – каза Борисов.

Първо трябваше да ни побеждава партията на Слави Трифонов, но не успяха – три дни броиха половин процент, а после смениха машините. Направиха измамата и събраха едното нищо с другото нищо, за да се получи нещо. БСП падна под 10%, а когато ГЕРБ беше създадена, тя беше основен опонент. Тогава беше ясно ляво и дясно, либерали в средата. Сега какво имаме?! – попита председателят на ГЕРБ.

Сред новите управляващи има няколко души, които се считат за елитарни. За тях всички други сме плебс. В техните глави те мислят, че са дошли да ни оправят, но в нито една система не стана по-добре. Изкараха младежите от ГЕРБ виновни за цените на горивата, на олиото, на храните, заяви Борисов.

Не ги подценявайте, тези хора са брутални, извратени и способни на всичко. От това ще пати народът най-много. Така са дошли на власт много диктатори – нямайки никакви лидерски качества и използвайки конюктурата, твърди председателят на ГЕРБ.

„Демократична България“ и БСП правят груба грешка. Сега потриват ръце и казват, че ще омачкат ГЕРБ. Но тези, които дойдоха за нас, ще дойдат и за тях, каза Борисов.

Спортни зали, детски градини, социални услуги, водопроводи, осъвременен градски транспорт, компостираща инсталация, пречиствателна станция, обновен център, междуселищни пътища, модерни социални услуги – това според Десислава Атанасова е направено за община Враца при управлението на ГЕРБ. Тя се обърна към управляващите с думите: „Хайде чегъртайте, аматьори“.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2022
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Advertisement