Connect with us

България

Борисов: Аз съм си шоп, и най – обичам да мразим, но за младите само работа, любов и мир

Публикувана

на

„Това служебно правителство е предизборен щаб на Радев. Този преврат, който направиха в момента, бях сигурен, че ще се развият така нещата. Поуките, които си извадихме от този период, грешките, които направихме, това надменно отношение към проблемите, които сме имали на много места, ни е най-отрезвителният период. Най-ценния период. Това ми показа колко коварни, безпардонни могат да бъдат“.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с младежите от партията, излъчвана във Facebook.

Според него сега сме свидетели на еднолична власт като 1944 г. Той разкритикува служебния вътрешен министър, че е наричал хора престъпници.

„Как дава присъди без да са ги осъдили, че са престъпници? Нали това ни обвиняваха. Страхът хората ще го усетят много скоро“, каза Борисов.

Той подчерта, че са оставили пълна хазна.

Искам да извадите и да ги носите изказванията на кандидат-президента Радев, че ГЕРБ са оставили хазната празна. Само след два-три дни изказването е на финансовия министър на неговия предизборен щаб, защото това служебно правителство е предизборен щаб на Радев, казва, че не е необходимо да се тегли заем, защото има пари. Кой от двамата лъже? Има ли пари или няма?, попита Борисов.

По думите му са продължили всички политики, които сме направили, го продължиха.

Да им пожелаем успех с чегъртането. Досега освен нашите правилни мерки, включително и ваксинационния план не съм видял абсолютно нищо друго, освен червени, бембени кадри, които се назначават. Една реална политика не сме видели, каза Борисов.

Борисов се обърна към младежите и завърши с думите: Аз като шоп най-обичам да мразим, нека старите да си се мразим, но вие младите с колегите от другите партии трябва да говорите. Вие ще трябва да вършите работа, само любов, обич, мир.

vlastta.bg

Facebook Comments
Advertisement

Facebook

Календар

юни 2021
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement