Connect with us

България

Борисов: Алексей Петров осигури логистиката, но не е присъствал на срещата ни с Кирил Петков и Асен Василев

Публикувана

на

„След масовите арести, незаконните арести от страна на „тяхното“ МВР, физическата среща не беше възможна. Алексей Петров осигури тази логистика да можем да си говорим. Важното е да се знае – той не е присъствал на тази среща. Бяхме аз, Кирил и Асен. Аз трябваше да преглътна незаконния ми арест в името на една по-висша цел“.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод твърдението, че Алексей Петров има участие в съставянето на кабинета.

„Президентът има две функции – първо да управлява. Второ – ако има критики към управлението, да ги дава. С първото не се справя, за второто – не знам какво е имал предвид. Искрено се надявам да спрат да ровят кокалите на човека.

Борисов коментира и темата със съветника на министър Тагарев, направил скандал в „Пирогов“. „Ако управляваше ГЕРБ, за случая в „Пирогов“ не директорът, министърът щеше да си отиде“, заяви Борисов.

„Колкото по-модерно, по-ефективно, макар и по-скъпо, нека се удължава животът на човека. Ето, и сестра ми е болна от рак. Да не правите като другите доктори – да гоните пациенти, да ги изхвърляте. Като управляваше ГЕРБ, за случая в „Пирогов“ не директорът, министърът щеше да си отиде“, каза той в Бургас, където е на посещение в болница.

vlastta.bg

 

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни