Connect with us

Водещи новини

Близнаци: Ще водите тежки битки за престижни позиции и пари, силен ход за Риби

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Постарайте се да огреете навсякъде. Посетете важни събития, не отклонявайте покани. Всеки контакт в момента е важен и носи перспектива за развитие в бъдеще. Може да срещнете бъдещите си шефове и бизнес партньори и да се запознаете с новата си любов. Ще почувствате свежия полъх на нещо ново и перспективно. Днес и храната се изгаря докрай в организма ни, хапнете си на воля.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Важните срещи насрочете за следобед. От обед до утре на обед не се ограничавайте в храната и в общуването. Бъдете с тези, които обичате и цените. Хапнете нещо вкусно, няма да напълнеете. Може да подновите стари договори и отношения. Обадете се на тези, които ви липсват. Случващото се днес ще разшири пълномощията ви на работното място. Чакайте повишение и преназначение.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Днес приятелските ви и професионални връзки ще бъдат подложени на проверка. Ще водите тежки битки за престижни позиции и пари. И в любовта нещата зациклят. Трудно ще се измъкнете от поетите преди отговорности. Някой ще се опита да ви манипулира и притиска. Ще се наложи да вземете страна и да защитите нечии интереси, ако искате да останете в играта.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

До обед не сключвайте нови договори и не влизайте в нова среда. Следобед обстановката ще се промени. Запишете се за нов методически и тренировъчен курс и се включете в съвместна инициатива. Сега е момента да защитите и приятелските интереси. Днес върви проверка на връзките. Ще се разбере кой на кого и доколко държи. От утре ще се печете на бавен огън.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

До обед всеки хвърля въдицата и се надява да улови риба-баламурник. Не се обвързвайте с тези, които знаете, че не може да контролирате. От обед до утре на обед ще направите силен ход, ще си осигурите и ще спечелите предимства. Тази вечер организирайте обща сбирка, подновете дейности и връзки, набележете бъдещите крачки. Хапнете си на воля. До утре на обед диетите са противопоказни.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

До обед не взимайте важни решения и не се съгласявайте с предложените оферти. Във всичко, което ви кажат и обещаят ще има някаква уловка. Следобед получавате допълнителна информация, която ще помогне да вземете още утре правилното решение. Навлизате в силен и творчески период и до два дни може да получите повишение. Чакайте предложение и преназначение на по-добра позиция.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

За вас денят има тъмна и светла половина. До обед работете на свой терен и със свои средства. От обед планирайте участия в светски прояви. Включете се активно в преговори и делови мероприятия. Финализирайте сделка и се разберете за условията и допълнителните клаузи по договори. И не забравяйте, че от днес на обед до утре на обед колкото и да изядете няма да напълнеете.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Днес лесно се усвояват знания и нови умения. Всичко ви се отдава с лекота. Привличате благоприятни хора и случайности. Ако защитите някого в труден момент ще си спечелите верен съюзник и покровител. Пътувайте, уредете си срещи, поставете условията си и приемете предложенията, които считате за перспективни. Ще намерите защита и спонсор за проектите си.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

До обед си вършете работата сами, не поемайте ангажименти към странични хора и дейности. От обед навлизате в силен и успешен период. До два дни ще направите нужните рокади, ще получите дължими суми и подкрепата, която очаквате. Може да ви поканят за съвместни участия. Защитете някого в професионалните му битки и вашата кауза ще бъде защитена.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

До обед ограничете контактите, не се включвайте в съвместни инициативи и дейности. Следобед се активизирайте, уредете си срещи и разговори по важни за бъдещата ви работа и връзки въпроси. Днес лагерите се оформят. Влизате в тежки битки за територии на влияние, за служебни постове и пари. До утре на обед не се ограничавайте и в храната, няма да напълнеете.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Пътувайте, уредете си срещи, преговаряйте, подновете връзки и дейности, които ще донесат в бъдеще придобивки, пари и успехи. От обед до утре на обед диетите са противопоказни. Не се ограничавайте и в контактите. Опитайте да привлечете съюзници и да заемете престижни позиции. Кандидатствайте за по-висока служебна длъжност. Кандидатурата ви ще бъде одобрена.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

До обед може да попаднете под нечие влияние и да се продадете евтино с неравностоен договор. Но с напредването на деня ще се види светлина в тунела, ще се диференцират позициите, ще се определят групите по интереси и ще ви стане ясна играта, която се води. Това ще позволи в следващите два дни да направите силен ход и да заемете мястото, което ви се полага и ви приляга.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement