Connect with us

Лайфстайл

Баща прелетя 30000 километра за празниците, за да бъде до дъщеря си – стюардеса

Публикувана

на

Никой не обича да работи по празници, но най-хубавото нещо на Бъдни вечер и Коледа е да, но и да имаш работиш любим човек до теб. Ето една необикновена история:

Дъщерята на Воган – Пиърс е стюардеса. По план тя трябвало да работи и на Бъдни вечер, и на Коледа, както да прелети 30000 километра. Баща й Хал Вон решил на всяка цена да прекара празниците с дъщеря си. На Бъдни вечер и на Коледа той беше пътник на всички полети, които тя обслужва, пише NBC Чикаго.

„Първото дълго пътуване с татко на Бъдни вечер и на Коледа се увенчаха с успех“, пише развълнуваната дъщеря Пиърс в пореден пост във Facebook.

„Специална благодарност на всички пасажери, на всички бордови агенти из цялата страна и моя перфектен екипаж. Ние ценим всички наши служители, които работят по празниците, за да обслужват клиентите ни. А всички ние с безкрайно уважение и обич се отнасяме към този страхотен татко, който прекара Коледа с дъщеря си и прелетя 30000 фута, пресичайки цялата страна“,  от Delta Air Lines Mashable отбелязват сърдечния жест в специално изявление.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни