Connect with us

Водещи новини

Атаки и удари под кръста за Близнаци, важни преговори за Овен

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

 

Ден на неочаквано прозрение и артистично вдъхновение. Съвпадът на Венера и Меркурий във Водолей дава стимул на хората с красив ум, а съвпадът на Луна и Нептун в Риби отключва творческото вдъхновение на хората с музикална и художествена насоченост. Край с изчаквателната политика. Ще се водят важни преговори. Бизнесът живва, а това дава стимул и на любовта.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

 

Край с изчаквателната политика. Ще ви провокира и активизиращата с конкуренция. Настройте се на самозащита. Проучвайте места и терени, на които може да се внедрите в бъдеще. Съвземате се след тежките моменти в предните дни и си връщате поне една загубена позиция. Денят подкрепя хората на изкуството и музиката. Някой създава своя шедьовър, а друг вече го предлага.

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

 

Днес попадате под фатално влияние, което може и да ви донесе късмет и придобивки в бъдеще, но на първо време всичко ще бъде изстрадано и трудно ще потръгне. Гответе се за атака, това ще бъде надеждната ви защита против напиращата конкуренция. Ден на леопарда, който е набелязал жертвите и вече се готви за скок. Постарайте се да не бъдете на мястото на удара.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

 

Луна и Нептун от Риби ви зареждат с вдъхновение и амбиция за справяне с всяка ситуация. Днес не може да си пасивен и да изчакваш, защото може да ти заемат мястото. Вътрешната ви енергия достига високи нива на активност, оползотворете я, не я оставайте да се скапе в някой орган и да ви разболее. Препоръчва се интензивно физическо и умствено натоварване.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

 

Ден на неравностойни връзки. Не споделяйте намеренията си. Не се опитвайте да доказвате правотата си, ако ще се изисква съобщаване на информации, които е добре да си останат тайна. Във въздуха витае агресия. Ден на леопарда, а той със сигурност ще ви надбяга в гонитбата за работа, сделки, любов и пари. В този ден всеки се стреми да използва и докаже силата на оръжията си.

 

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

 

Луната навлиза в знака на опозицята ви Рибите. До вечерта в живота ви може да се появи дразнител, който на първо време ще приемете като стимулиращо положение за развитие на личните ви дарби и таланти. Бъдете внимателни в избора, не позволявайте някой да печели лесно чрез вашия труд и делова активност. Не приемайте безкритично и на доверие всичко, което ви казват и предлагат.

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

 

Днес не бива да си пасивен, да се оставяш на случайността и на чуждите намерния и амбиции. Направете от желанията си знаме, изковете от амбициите меч, с който да се наложите в битките за по-добър живот. С лекота може да убедите околните да ви съдействат и да се включат във вашата инициатива. Някой ще сътвори вдъхновено послание, музикално и художествено произведение.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

 

Започвате деня с вдъхновение и желание за действие. Луна и Нептун от Риби ви зареждат с артистичност и магнетизъм, на който партньорите ви няма да устоят. Идват ви блестящи творчески идеи. Разгърнете личния си потенциал, атакувайте мечтаната позиция и поставете условията си. Внимавайте при работа с електроуреди. Повикайте специалист за нужните поправки и ремонти у дома.

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

 

Днешният ден е зареден с особена агресия, която сякаш се усеща и във въздуха. Не провокирайте околните. От една забележка може да пострадат невинните в ситуацията. Бъдете дипломатични, не засягайте болни за другите теми и не навлизайте в забранените води на личното пространство. Мислете повече за защита, а не толкова за нападение и намеса в чуждия избор.

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

 

Днес се изисква по-голяма активност, особено в посока на важна за вас идея, мисия и цел. Конкуренцията също не спи, а търси начин да се внедри и на ваша територия. Ако късно се сетите и обадите на приятел той вече може да е ангажиран. Пасивният човек ще претърпи поражение и даже може да получи травма, ако не внимава. Хората на изкуството ще изпитат залпово вдъхновение.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

 

Днес може да се разберете с всеки или да помогнете на близък да уреди споровете си с друг. Правите важни асоциации, които ще ви помогнат да намерите отговора и решението на това, което отдавна ви тежи. Мисленото и премисленото от доста време се оформя като художествено произведение. Концентрирайте мислите си в посоката, която може да ви даде радост и надежди.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

 

Днес вътрешната ви енергия се активизира и търси поле за изява. Заемете се с творчество, работете на свой терен и със свои средства. Не се захващайте със странични ангажименти и не поемайте чужда отговорност, особено ако не сте наясно с проблема. Днес се стига далече в отношения и лични връзки, но за някой ще е трудно после да се върне и да възстанови старата позиция.

 

6

РАБОТА

5

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement