Connect with us

Водещи новини

Ново запознанство за Рак, изненадваща печалба за Стрелец

Публикувана

на

ОВЕН
Всички инициативи, насочени към уреждане на финансови въпроси, разпределение на печалба, постигане на споразумение с банкови организации и административни органи, ще завършат, ако не успешно, то поне удовлетворително. Партньорските, деловите и личните отношения ще се развиват без сътресения. Най-вероятно ще създадете поредица нови контакти и ще прекратите част от старите по свое собствено убеждение. Участието ви във всички екипни занимания, независимо дали са в професионалната или в личната сфера, ще получи висока оценка и ще ви осигури подкрепа при необходимост.

ТЕЛЕЦ
Не ограничавайте инициативата си. Публичните ви изяви, участието в мероприятия, всяка дейност, ориентирана към подобряване на процеси с обществена значимост, ще е подходяща и благоприятна за напредъка ви. Прегледайте текущите договори, старите споразумения, финансовите уговорки. Вероятно ще намерите основания за подобряване на условията по изпълнението им. За сложните и скъпи занимания ще си осигурите както консултанти, така и спонсори. Опитайте се да създадете оптимален баланс между професионалните и семейни задължения, за да не предизвикате прояви на недоволство у близките си.

БЛИЗНАЦИ
Със сигурност няма да можете да се оплачете от скука, но за сметка на това свободното време доста често ще се оказва дефицитна величина. И тъй като в природата всичко е балансирано, то фактът, че сте заети, ще бъде необходимото и достатъчно условие за напредък, укрепване на позициите и постигане на успехи. От личен опит ще разберете какво означава да намерите себе си, да попаднете в подходяща среда и да формулирате целите си по разбираем начин. Ще преодолеете всички затруднения и ще неутрализирате всички конфликти, залагайки на правилата и на собствените си умения.

РАК
Поддържайте актуалните си контакти, не мислете за миналото и ще подобрите както социалния, така и финансовия си статус. Преживяванията ще са вълнуващи и свързани предимно с личния ви живот. Предстоят интригуващи запознанства, стабилизиране на съществуващите връзки, възможности за представяне на собственото ви мнение пред широк кръг слушатели. Индивидуалните занимания и творчески проекти ще получат одобрение и подкрепа. Ако към момента има някакви конфликти, касаещи вас и родителите или децата ви, ще можете да ги изгладите безпроблемно.

ЛЪВ
Не се опитвайте да получите впечатляващи резултати в професионалната сфера или при уреждане на финансови въпроси. Ще се натъкнете на непредвидени затруднения. Посветете свободното време на семейството и любимите хора. Предстоят промени, които ще се отразят положително на настроението и самочувствието ви. Възползвайте се от ситуацията максимално. Ще можете да напреднете с изостаналите занимания или да заемете предишна позиция при много по-изгодни условия. Отстоявайте интересите си. Добре ще е да се погрижите и за здравето си, дайте си поне малко почивка сред любимите си хора.

ДЕВА
Обстановката у дома и на работното ви място ще е спокойна и ще можете да разгърнете потенциала си без затруднения. Ще се почувствате много по-сигурни, по-уверени, по-пълноценни, по-доволни от себе си. Някои събития ще ви подтикнат към преоценка на ценностите. Ще се справите с уреждането на важен материален въпрос. Не е изключено да намерите допълнителен източник на доход. От вас зависи да създадете баланс между социалния и личния си живот, както и да възстановите отношения, прекъснати преди време по незначителен повод.

ВЕЗНИ
Опитайте се да преодолеете инерцията, да се преборите с изблиците на егоцентризъм и да анализирате потенциалните резерви за професионалната си реализация. Време е да разгърнете творческите си умения. Ще сте по-инициативни, но и по-неспокойни. Желанието ви да изявите себе си, да влияете върху обстоятелствата ще е особено силно. Предстоят интересни преживявания и случки, кратки пътувания, присъствие на различни места и мероприятия, което ще е по ваше лично желание, а не по принуда. Изразходвайте икономично ресурсите си и най-вече финансовите и енергийните.

СКОРПИОН
Въздействието ви ще е осезателно, а най-интензивните връзки ще са с хората, които се намират на най-далечно разстояние от вас. Действайте самостоятелно и без да огласявате намеренията си. Контролирайте емоциите, постарайте се да не създавате конфликти, провокирани от собствения ви инат, да не участвате в разгорещени спорове. Не прекалявайте с обществените и социални изяви, с импулсивни постъпки и оригинални предложения, които след време ще се окажат във ваша вреда. Отделете от времето си за обичайните домашни и битови задачи, които може и да са отегчителни, но няма как да отлагате безкрайно.

СТРЕЛЕЦ
Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления, като връщане на стар заем или бонус за добра работа. Предстои промяна в отношенията, обновяване на приятелския кръг. В живота ви ще се появят нови хора. Причина за прекратяване на някои връзки и замяната им с нови ще са различия в разбиранията. Обстоятелствата ще повлияят на личните ви убеждения, ще ви подскажат, че трябва да промените плановете си, да предприемете някои корекции на динамичния си стереотип. Направете го, няма да съжалявате. Положителният ефект ще се усети през следващите дни.

КОЗИРОГ
Не се безпокойте от сложните ситуации. Ще се справите с тях благодарение на навременната намеса на приятелите и сътрудниците си. Ако не сте доволни от работата си или възможностите за реализация, сега е моментът да направите решителната крачка в друга посока. Събитията, колкото и незначителни да ви изглеждат, ще се окажат съдбоносни. Анализирайте постигнатото, за да формулирате правилно следващите си цели. Ако отдавна замисляте да се насочите към самостоятелна творческа дейност или да я практикувате успоредно с обичайната си работа, считайте, че е крайно време да го направите.

ВОДОЛЕЙ
Възможно е да създадете нова романтична връзка, която ще замъгли всички спомени за предишните и ще ви мотивира към максимално разгръщане на личния ви потенциал. Енергетиката ви ще е достатъчно стабилна, за да ускори инициативата и засили амбициите ви. Активните действия, насочени към професионален напредък, подобряване на позициите, стабилизиране на обществения статус съвсем скоро ще дадат очакваните резултати. Особена роля за постигане на целите ви ще имат задграничните партньори или такива, които се намират на голямо разстояние от вас.

РИБИ
Не е изключено да получите интересни оферти, да се наложи да осъществите пътуване за уреждане на служебни въпроси или пък да си осигурите нови надеждни сътрудници. При всички случаи вие ще сте печелившата страна. Насочете усилията си към подобряване условията за лична реализация или намиране на допълнителни източници на доход. Със сигурност няма да съжалявате. Ще разполагате с подходящи условия за разширяване на влиянието си в социалната сфера, разгръщане на интелектуалните си способности, а може би и осъществяване на менторска дейност, насочена към споделяне на личния ви опит.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Advertisement

Facebook

Календар

ноември 2022
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement