Connect with us

България

Кралското семейство участва в издаването на британския „Vogue“

Публикувана

на

Както всички знаем, Меган Маркъл дари кралското семейство с още един достоен наследник. По настоящем херцогинята на Съсекс е в майчинство и не е обременена със задълженията си от кралския двор. Но всички знаем какъв работохоколик е тя и с колко много дейности се е захващала през живота си. Да ви припомним, че тя беше успешна актриса и се е снимала в известната холивудска продукция „Suits“. Освен това беше главен редактор и основател на лайфстайл сайта The Tig, който за съжаление вече не функционира заради задълженията си, които придоби след като стана част от кралското семейство.

 

За радост на всичките ѝ почитатели, които са сърфирали с удоволствие в нейното виртуално пространство, тя отново ще се завърне в дигиталния свят, тъй като е поканена за гост-редактор за септемврийския брой на британското модно списание Voguе.

Много сред нас искат да подражават на неподправения стил на Маркъл и искат да притежават класата, която тя излъчва и точно поради тази причина тя се съгласи да редактира едно от най-популярните модни списания в световен мащаб.

Кралското семейство взима участие в издаването на британския Vogue

Меган Маркъл няма да приложи само журналистическия си опит в септемврийския брой на списание Vogue за 2019, тя също ще участва и във фотосесия, която ще бъде заснета следващата седмица в някое от кралските имения, така че има шанс принц Хари и малкия Ачри също да вземат участие в някои от снимките.

Тя не е първият член на кралското семейство, който доброволно ще се появи или редактира списание. Кейт Мидълтън също се появява на корицата на британския Vogue през 2016 г., а принц Чарлз приема поканата за гост-редактор и редактира издание на Country Life през 2013г.

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

април 2024
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Advertisement

Популярни