Connect with us

България

Кирил Добрев в ролята на Гьобелс: Победа. Завръщаме се в местната власт!

Публикувана

на

БСП има „почти двойно по-голяма подкрепа“ на местните избори на 27 октомври в сравнение със собствения си резултат от последния общински вот през 2015 г. Няма окончателни резултати, но с увереност БСП се завръща в местната власт. Така накратко Кирил Добрев обобщи от името на социалистите първите впечатления след изборния ден.

Имаме почти двойно по-голяма подкрепа от 2015 г. От така излезлите резултати сме на балотаж в 15 областни града и в някои сме първа политическа сила. Знакови крепости на ГЕРБ се пропукаха, изтъкна той.
Според него избирателите трябва да бъдат активни следващата неделя и да повярват, че промяната е в техните ръце.

Ниската избирателна активност засилва влиянието на корпоративния и купения вот, изтъкна още Добрев и допълни, че един свободно изразен глас убива един купен, затова призова всички свободни граждани да излязат да гласуват на балотажа.

По думите му София не прави изключение и апелира софиянци да помислят тази седмица и да гласуват за промяната следващата седмица.

Според него БСП е била с най-скромната и пестелива, но най-направената от сърце и душа кампания, въпреки това кандидатите й били най-проверяваните и надзираваните от държавните институции.

Той завърши с думите, че черпи МВР-Видин с баница, конфискувана като веществено доказателство.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни