Connect with us

Водещи новини

Финансови злоупотреби дебнат Лъвовете, Стрелец – бъдете търпеливи

Публикувана

на

ОВЕН
Опитвайки да се поставяте на мястото на половинката ви, ще разберете, че възникналата ситуация има и друга страна и вашето мнение не е абсолютно правилното. Ще има ситуации, които ще ви изнервят, така че намерете начин да разпускате – в компания или като се отдавате на приятни занимания. Шансът, който звездите ви дават, е да преодолеете застоя в някаква област от живота си, но за целта трябва да бъдете по-смели и да не се съмнявате в себе си. Събитията ще насочат вниманието ви върху това какви цели да преследвате с ентусиазъм и по какъв начин да налагате волята си.

ТЕЛЕЦ
Тъй като желанията ви ще са силни и ще ръководят действията ви, има вероятност да решите, че целта напълно оправдава средствата и че хората около вас са длъжни да играят по вашите нови правила. Случи ли се така, не се учудвайте, че срещате съпротива от околните или че сте стигнали до задънена улица. Дори да се осъществи това, което искате, вероятно ще има цена – например някой може да се окаже наранен, а отношенията ви ще пострадат; или съпротива все пак ще има, но ще е скрита и почти сигурно ще е във ваша вреда.

БЛИЗНАЦИ
Ако подхождате с уважение към хората, с които имате близки взаимоотношения и се опитвате да ги разберете, тогава бихте могли да спечелите съюзници или да ликвидирате стари недоразумения. В крайна сметка всичко зависи от вас и от вашата воля да водите диалог. Денят е много подходящ за сключване на делови споразумения и за установяване на нови контакти. Нищо чудно пред вас да се открие нова възможност за реализация, но и тук трябва да имате предвид, че в основната предпоставка за успех ще се превърне ефективното общуване с подходящите хора.

РАК
Ще се наслаждавате на приятни моменти в семейна среда. Може любимият човек да ви зарадва по някакъв начин или ваш близък роднина да ви подкрепи. Днес не давайте пари, ако не го правите безкористно. Очаквате ли нещо в замяна, ще останете разочаровани. Ще сте много трудолюбиви и ще довеждате започнатото докрай, а дори да срещнете някакви спънки, лесно ще ги преодолявате с голямо търпение и с постоянство. Може да получите възможност за материално облагодетелстване, да ви възложат нов проект, който да ви донесе пари, или да вложите средства в доходоносно начинание.

ЛЪВ
Не е проблем да поемете някакъв риск, но гледайте да е разумен и премерен – ако се стремите към бързи и лесни печалби, възможно е да се разочаровате. Имайте едно наум при общуването – както с непознати и по-далечни познати, така и с близки хора. Има вероятност някой да се опита да ви се наложи, да ви манипулира или да поиска по някакъв начин да се възползва от вас. Ако чувствате, че някой прекалява и не се отнася с вас както трябва, осмелете се да очертаете граници помежду ви. Пазете се от финансови злоупотреби – не бива да ги извършвате, но и като проявявате наивност, е възможно да станете тяхна жертва.

ДЕВА
Очаква ви благоприятен ден за социалния ви живот, така че не отказвайте покани за срещи и за участие в колективни мероприятия – преживяванията ще бъдат приятни и ще ви подействат добре. По възможност избягвайте хора и ситуации, които ви натоварват, и не се подлагайте на допълнителен стрес. Най-добрият начин да се възползвате от благоприятните влияния е да насочите енергията си в нещо, което ви вдъхновява и ентусиазира. А ако това е някакво съвсем ново начинание, за което трябва да пристъпите в неизвестното, още по-добре – следвайте вътрешните си усещания и действайте смело.

ВЕЗНИ
Днес ще спечелите, ако успеете да преодолеете колебанията, в които често изпадате, и да бъдете по-решителни и смели, когато преследвате целите си. Не се безпокойте, ако изпитвате несигурност какво ще излезе в крайна сметка – ще имате нужната подкрепа и късметът ще е с вас. Ще получавате лесно съдействие от околните, за да постигнете намеренията си. Ако сте обвързани, бихте могли да разчитате и на любимия човек за съвет и разбиране. Може да получите и пари. В работата усилията ви ще дават резултат и ще чувствате, че сте ценени.

СКОРПИОН
Ще трябва да се примирите с наличието на напрежение във взаимоотношенията ви. Вашата дипломатичност ще ви помогне и да се справите с дрязгите, и да преодолеете по-сериозните конфликти, но имайте предвид, че няма как да угодите на всички – по всяка вероятност накрая пак ще има сърдити. Ето защо е по-добре да обмислите какво искате вие и кое според вас е правилното в определена ситуация – и да отстоявате становището си. Ще е потребно да сте по-внимателни как изразявате емоциите и раздразнението си – особено ако някой около вас ви напряга или ядосва.

СТРЕЛЕЦ
Търпението няма да бъде силната ви страна днес, така че има голяма вероятност всичко скривано и спотаявано във вас да излезе наяве. Имайте предвид, че и най-малкото нещо може да накара някого да избухне – или вас, или събеседника ви. Колкото и да ви е трудно, старайте се да владеете емоциите си и ако имате да кажете нещо на някого, да го направите, когато сте спокойни. Ако пък виждате, че хората около вас са изнервени и не мислят трезво, по-добре не им поставяйте проблемите и не задълбавайте в сложни теми.

КОЗИРОГ
Предстои благоприятно време за изяви – творчески и професионални. Ще привличате лесно вниманието на околните, а може да добиете и някаква материална изгода. Ще постигате целите си по-лесно, ако се стремите към хармония и си сътрудничите с хората около вас, вместо да се опитвате да се налагате. Миролюбивата ви нагласа ще привлече добрите отношения – и в личните, и в служебните ви контакти. В същото време обаче ще сте твърде чувствителни и може да го приемете доста навътре, ако не получите желаните внимание, подкрепа или разбиране.

ВОДОЛЕЙ
Днес действайте много внимателно, когато става дума за чувства и за пари – и се въздържайте от постъпки, които биха могли да навредят на вас самите или на други хора. Денятт е много благодатен да изразите какво чувствате чрез някаква форма на творчество, като отидете на психолог, ако имате нужда, или като се впуснете в ново бизнес начинание. Да сте ентусиазирани и приключенски настроени е типично за вас, но през днешния ден тези ваши склонности ще се проявяват особено силно. Наумите ли си нещо, ще бъдете като стихия. Може да използвате това влияние, за да постигнете напредък по някакъв проект, да учите, да придобиете нещо или да се впуснете в ново начинание.

РИБИ
Въодушевлението ви ще бъде заразително и лесно ще увличате хората след себе си. Каквото и да правите, ще бъде с размах и в големи мащаби. Има само един проблем – някои от вас може така да се увлечете по това, което правите, че да изгубите мярката – това се отнася както за работата, така и за забавленията и заниманията през свободното време. За да не се случи това, старайте се да сте по-умерени, да не губите здравия си разум и преди да предприемете нещо, да мислите. Във ваша полза ще бъде да се отдавате изцяло на заниманията си – така няма да пропуснете нещо важно.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2022
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Advertisement