Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп 29 май 2023 – 4 юни 2023

Публикувана

на

Овен

03.21 – 04.20

Овен

29 май 2023 – 4 юни 2023

Тази седмица за представителите на зодия Овен е благоприятна, за решаване на семейни въпроси. Насочете вниманието си към решаване на проблеми, свързани с дома и семейните отношения. Може да настъпи и стабилизиране на партньорствата. Съпружеските отношения ще се изграждат върху чувство на любов и взаимна отговорност. Може да сте сигурни в надеждното поведение на вашия брачен партньор. Ако започнете ремонт у дома, той ще върви учудващо бързо и ще имате необходимите финансови средства за това.

През този период също, ще имате уникалната възможност да постигнете решение на някои проблеми точно както сте си ги представяли. Ако на дневен ред са въпроси свързани с наследство на имущество и споровете между роднините по тази тема остават нерешени, тогава е необходимо да съберете всички заинтересовани лица за разговор и обмен на мнения. Решението може да дойде съвсем спокойно и лесно.

Телец

04.21 – 05.21

Телец

29 май 2023 – 4 юни 2023

Представителите на зодия Телец тази седмица, ще се насладят на рядка хармония в отношенията с другите хора. Ще може лесно и свободно да намирате взаимно разбирателство със заобикалящите ви. Хората, от които се нуждаете, сами ще се свързват с вас. Това е време на бурен разцвет на комуникацията с приятели и познати. Използвайте тези дни за разширяване и укрепване на бизнес връзките. Вашите интелектуални способности ще са усилени, което ще се отрази положително на вашето обучение и всякакъв вид бизнес дейност.

Благоприятен период за хармонизиране на връзките с онези хора, които се радват на вашето уважение. Втората половина на седмицата е отлична за пътувания, учене и нови запознанства. Планирайте забавно пътуване с приятели извън града за уикенда – всичко ще премине добре и няма да съжалявате за времето, прекарано по този начин. Също така това е подходящо време за покупка на електроника, компютърна техника и транспортни средства. Освен това тези дни, може да се сбъдне някое ваше съкровено желание.

Близнаци

05.22 – 06.21

Близнаци

29 май 2023 – 4 юни 2023

Тази седмица представителите на зодия Близнаци могат да постигнат впечатляващ напредък в решаването на финансови и материални проблеми. На първо място, това ще стане възможно благодарение на успешната професионална дейност. Опитайте се да постигнете целите си с методична и упорита работа. Насочете усилията си към подобряване на професионалните си умения.

Втората половина на седмицата ще ви позволи значително да разширите материалните и финансовите си възможности. В резултат на успех в кариерата, ще успеете да увеличите доходите си. Възможни са също и големи парични постъпления от други източници, включително от близки роднини, които желаят да ви окажат финансова подкрепа. Добро време за големи придобивки като закупуване на мебели, кола или скъпа техника. Здравословният начин на живот, съчетан с разходки на чист въздух, ще укрепи вашето здраве.

Рак

06.22 – 07.23

Рак

29 май 2023 – 4 юни 2023

През тази седмица представителите на зодия Рак, могат да направят качествен скок напред в своето личностно развитие и самосъзнание. В един момент ще осъзнаете, че не се нуждаете от външен контрол и оттук нататък сте готови да решавате собствените си дела сами. За целта обаче, ще трябва да направите много промени в начина си на живот и това може да се окаже непреодолима пречка.

В края на краищата, ще трябва да се откажете от забавленията и безсмислено изразходваното време. Ще трябва да учите много и интензивно. Това важи особено за младите хора, които навлизат в зряла възраст. Ще стане възможно преминаването на самосъзнанието на ново ниво заедно с творчески подем и увеличаване на интелектуалните способности. Може би тези дни ще срещнете своя духовен учител, гуру, който ще ви даде правилен съвет, ще ви напътства и ще ви окаже подкрепа. Тези дни също, може да започнете да прекарвате повече време в общуване в интернет, на форуми и в социални мрежи.

Лъв

07.24 – 08.23

Лъв

29 май 2023 – 4 юни 2023

Привличането на представителите на зодия Лъв към всичко мистериозно и тайнствено може да е толкова силно тази седмица, че да ги подтикне да предприемат активни действия. Например, може да се заинтересувате от езотерични науки и всякакви магически ритуали, които да ви позволят да влияете на събитията по косвен начин. Възможно е също така да започнете независимо разследване на някакво събитие, което ще ви засегне силно и няма да ви позволи да се успокоите, докато не разберете всичко.

През втората половина на седмицата, вашите интуитивни способности ще се увеличат. Това е подходящо време за духовни практики и изучаване на психология. Ще може по незначителни щрихи в поведението на други хора, да отгатвате скритите мотиви в техните действия. Успешно ще се развиват срещи и нови запознанства. Ще може да разрешите успешно някои от своите проблеми, благодарение на помощта от другите.

Дева

08.24 – 09.23

Дева

29 май 2023 – 4 юни 2023

Представителите на зодия Дева тази седмица, ще са в емоционален подем. Може би това ще се дължи на изпълнението на ваше съкровено желание. Засилва се желанието ви да намерите съмишленици, хора, които мислят и мечтаят за същите неща като вас. Може би, ще се присъедините към неформална общност по интереси, като например да станете член на някакъв клуб, да се присъедините към екологично движение за почистване на природата или да станете фен на футболен отбор.

Осъзнаването ви като член на обществото нараства и това може да повлияе на гражданската ви позиция. Втората половина на седмицата може да доведе до неочаквани промени в партньорствата. Това е подходящо време за помирение на съпрузи, които са в конфликт от дълго време. Необвързаните могат да срещнат своята половинка, докато прекарват времето си в приятелска компания. Добър момент да планирате и мечтаете за следващото си пътуване с брачния партньор

Везни

09.24 – 10.22

Везни

29 май 2023 – 4 юни 2023

Тази седмица може да бъде връхна точка за онези представители на зодия Везни, които си поставят амбициозни цели и задачи и упорито вървят напред, за да ги постигнат. В известен смисъл в тези дни, може да се превърнете в работохолици, целенасочено работещи за постигане на целта си. Втората половина на седмицата е благоприятна за кариерата. Може би ще постигнете известен успех и началниците ви ще оценят вашият професионализъм.

Добре е да се свържете с влиятелни хора – това ще ви помогне да затвърдите позициите си. Например, може да ви бъде предложена нова, по-висока длъжност, благодарение на която ще придобиете влияние, власт и нови възможности. Външните обстоятелства сега ще са благоприятни за вас. Отварят се социални и професионални възможности, които ще ви позволят да се издигнете, дори без много усилия от ваша страна.

Скорпион

10.24 – 11.22

Скорпион

29 май 2023 – 4 юни 2023

За представителите на зодия Скорпион тази седмица, може да бъде свързана с повишаване на личната популярност, авторитета и уважението от другите. Препоръчително е да си поставите амбициозни цели и смело да се заемете с тяхното изпълнение. Наистина, всъщност понякога ние не познаваме своите истински способности и ги разбираме само когато, се опитаме да въплътим нещо наистина значимо.

Добре е да участвате в творчески състезания, кастинги. Вашите шансове да завършите на първите места се увеличават, тъй като може да бъдете ориентирани към победа. Втората половина на седмицата благоприятства романтични приключения и интересното общуване. Може неочаквано да бъдете поканени на развлекателно пътуване и ще си прекарате чудесно. Добро време за учене, спорт и ваканционна романтика.

Стрелец

11.23 – 12.21

Стрелец

29 май 2023 – 4 юни 2023

Представителите на зодия Стрелец през тази седмица, ще успеят да разрешат успешно някои важни въпроси, свързани с финансите. Ако имате свободни пари, тогава е препоръчително да ги използвате за предсрочно погасяване на заеми. От друга страна, това е добър момент за кандидатстване за ипотечен кредит. Например, ако мечтаете да подобрите условията си на живот, може да вземете ипотечен кредит или да инвестирате в строителство на жилище.

Женените ще могат да получат допълнителни пари, поради успешните дейности на брачния партньор и рязкото увеличение на доходите му. Заедно ще може правилно да управлявате наличните финансови средства. Добро време за всякакви дейности, насочени към подобряване на условията на живот, като закупуване на мебели и домакински уреди. Отношенията в семейството, ще са топли и приятелски и ще може да обсъдите проблемни въпроси свързани с разпределение на наследство с по-възрастни роднини.

Водолей

01.21 – 02.19

Водолей

29 май 2023 – 4 юни 2023

Представителите на зодия Водолей тази седмица, ще запомнят тази седмица с успех в професионалните дейности. Може да постигнете изпълнение на планираните задачи и да получите повишение. Освен това имате шанс да се отървете от вредните навици. Безработните ще имат шанс да си намерят работа в пълно съответствие с техните искания по отношение на доходите и професионалната цел.

Периода също е благоприятен за медицински преглед и лечебно-профилактични процедури, ако са необходими. Вашият енергиен потенциал се засилва и всички болести ще отстъпят. Ако страдате от хронични заболявания, препоръчително е да започнете курс на лечение веднага – положителният ефект от такова лечение ще надмине вашите очаквания. Ако темата за наднорменото тегло е проблем за вас, опитайте се да се контролирате в храненето – има риск от натрупване на излишни килограми.

Козирог

12.22 – 01.20

Козирог

29 май 2023 – 4 юни 2023

За представителите на зодия Козирог това е изключително благоприятна седмица, за укрепване на партньорствата в брака и бизнеса. Стратегически най-правилната линия на поведение за вас, ще бъде да не взимате лидерска роля в партньорския тандем. Проблема е, че вашият партньор може да бъде изключително активен и успешен във всяко дело и за вас е по-разумно да не му пречите, а да следвате неговите инициативи, като го насърчавате и подкрепяте по всякакъв начин.

Периодът е подходящ и за нови неочаквани запознанства, кратки пътувания и учене. Използвайте тези дни за разширяване и укрепване на бизнес и социалните връзки. Пътуванията, контактите и ученето, ще се развиват добре. Информацията, която получавате, ще ви помогне да вземете правилни решения. Това обаче е неблагоприятно време за посещение на увеселителни заведения, игрални и нощни клубове, ресторанти и дискотеки. Пазете финансовите си ресурси от разхищение.

Риби

02.20 – 03.20

Риби

29 май 2023 – 4 юни 2023

Представителите на зодия Риби са известни със своята изтънчена чувственост и емоционален живот и може да бъдат изпълнени с радост и оптимизъм тази седмица. Най-добре ще го усетят тези, които преминават през период на влюбване. Очакват ви любовни признания, подаръци, приятни изненади и весели забавления. Ако нямате любим човек, тогава може да го срещнете тези дни.

Проявете въображението си, за да направите приятни изненади за любимия човек. Също така е добро време за творчество, хоби и занимания със спорт. Може да откриете ново хоби, на което да посветите цялото си свободно време. Възможно е да се пристрастите към компютърните игри. Ако имате деца, тогава обърнете внимание на образователния процес. Добре е да заведете детето на театър, зоологическа градина или цирк.

vlastta.bg

 

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни