Connect with us

България

Симеонов пожела на Дариткова „цветя и рози по пътя й прашен и карамфили за наш’та любов“

Публикувана

на

Имам притеснения, че ще има определени проблеми с работата оттук нататък в парламента между различните парламентарни групи, но пожелавам успех на г-жа Дариткова. Така лидерът на НФСБ и депутат от „Обединени патриоти“ Валери Симеонов коментира пред журналисти информацията, че Даниела Дариткова ще заеме мястото на подалия оставка председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Бих пожелал всичко най-добро на г-жа Дариткова, цветя и рози по пътя й прашен и карамфили за нашата любов.“,  допълни лидерът на НФСБ. Той добави, че Цветанов все пак до момента е извършвал много сериозна координационна работа между групите.

Ще я подкрепяме, когато има за какво, каза още Симеонов. Не очаквам трусове след напускането на парламента от Цветан Цветанов, няма притеснения за кворума, каза лидерът на „Атака“ Волен Сидеров. Попитан дали ще подкрепи оставката на Цветан Цветанов, Сидеров каза, че ще я подкрепят, тъй като това е волеизява на Цветанов. Даниела Дариткова е един комуникативен човек, спокоен и не виждам проблеми по отношение на комуникацията с нея, добави Сидеров. Той не вижда проблем и драма в промяната на председателя на групата на ГЕРБ.

Г-жа Дариткова е един от най-старите и високопоставени кадри в ГЕРБ, решението да оглави парламентарната група е вътрешнополитически избор, коментира и лидерът на „Воля“ Веселин Марешки. Според него ситуацията след оставката на Цветанов е довела до консолидиране на парламента. Марешки е убеден, че диалогът с ГЕРБ ще върви конструктивно.

Ние сме либерали, оставката е въпрос на лична воля, каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. „Това е решение на парламентарната група на ГЕРБ. Ние в ДПС си взимаме нашите решения и си ги изпълняваме и не позволяваме никой да ни се меси, беше коментарът му за рокадата в управлението на ГЕРБ в парламента.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни