Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп: 12-18.09.2020

Публикувана

на

Вижте какво вещаят за вас звездите за следващата седмица.

Овен 21 март – 20 април

На 12-и е време за приключване. Родените във втората декада ще трябва да изплатят стари сметки. Тръгващият директно Юпитер на 13-и слага край на стари закони и предписания. Не се срещайте неподготвени с хората, с които имате да делите нещо и да преговаряте по спорни въпроси. Сега е момента да си намерите адвокат, ако предстоят имотни и наследствени дела. На 14-и всичко тръгва по вода. Препоръчват се работни срещи с шефове и потенциални бизнес партньори. И в любовта няма да бъдете излъгани.15-и е най-добрият ден в месеца за сделки с недвижим имот. Може да се раздели наследство или територии, за които се спори отдавна. На 16-и се въздържайте от нови начинания, изчакайте. В такъв ден не бива да се предприемат важни за бъдещето инициативи. Може да се окаже, че работите за чужд интерес или просто сте сбъркали пътя и човека. До 14 ч. на 17-и е време за самостоятелен избор. Денят е зареден с творческо вдъхновение, с възможност да се премахнат камъните по пътя. На 18-и отдавате права и територии на влияние и ползване на някой друг.

Телец 21 април – 20 май

Днешният ден носи награда за преживените трудности. Дава възможност да се довърши определен ангажимент, който ще донесе пари и ползи. На 13-и ограничете контактите, не влизайте в спорове. Вечерта е заредена с изневери и конфликти. Може да се очакват проблеми при пътувания до следващия ден на обед. 14-и руши прегради, но някои от тях са били и защита в бурите на живота. За родените около 1 май денят ще донесе желани промени. На 15-и следете кръвното си налягане, не се товарете с тежка физическа и умствена дейност. Родените в третата декада може да изберат публичната изява пред семейните срещи и ценности. 16-и ще ви предложи незаслужени награди и предимства. Ще бъдете изкушени да постъпите нелоялно. Каквото постигнете ще си е лично ваша заслуга. На 17-и е дошъл моментът да се тествате докъде може да стигнете. Освободете се от вредни и пречещи ангажименти. 18-и е благоприятен за отваряне на нови търговски обекти и стартиране на бизнес, който може да се развива успешно в момент на криза. Ще ви дойдат чудесни идеи, ще усетите накъде да тръгнете.

Близнаци 21 май – 21 юни

12-и е ден за пристигане на крайни дестинации. Доверете се на сетивата и ако ви се иска да останете някъде, останете и откажете другите ангажименти. На 13-и ще се водят свещени войни. В този ден е препоръчително да посетите учители, консултанти и специалисти, които биха ви дали компетентно мнение по важните въпроси в живота ви. Не правете прибързан избор. 14-15-и минават под флага на любовта и резбирателството. Сключете нови договори и си уредете срещи с тези, които обичате. Ако разполагате със средства, добре е да ги вложите в покупка на имот. Подсигурете бъдещето на деца и внуци. На 16-и не провеждайте важни делови мероприятия. Предстои тежко за вас новолуние в знака на нехармоничната ви Дева. На 17-и до 14 ч. се чувствайте свободни да постъпите както ви се харесва. Днес родените в третата декада е добре да постъпят по чувство и съвест, но трудно ще го направят, ако са свързани с неточните хора или са държани под контрол. 18-и е добър за размишления, проучване и открития, за пътувания и командировки, за срещи с тези, които чувствате близки на сърцето.

Рак 22 юни – 21 юли

На 12-и се пазете от случайни контакти, които може да ви въвлекат в рискови отношения. Днес и утре Луната от вашия знак образува конфликтни аспекти с 5 планети. Този ден изисква да стигнеш до края. На 13-и с никого няма да се разберете. Някой ще вземе решение за прекратяване на връзка, друг ще се опита да преговаря и да реши належащите семейни и имотни въпроси. На 14-и може да се намери изход от задръстено положение. Ден на прозрение за това къде ви е мястото и къде ще се чувствате добре и може да се окопаете в моментите на криза. 15-е един от дните, в който може да стъпите на сигурно, да си осигурите нужния терен за развитие на бизнеса, да намерите и закупите собствен дом или офис. На 16-и управляват задкулисни сили и интереси. Конкуренцията търси слабото ви място. Не се изказвайте неподготвени. 17-и дава възможност за личен избор. Правете това, което преценявате за правилно и важно за вас. На 18-и се доверете на интуицията и усещанията си. Труден ден за бизнес инициативите, които скоро сте стартирали.

Лъв 22 юли – 22 август

Отбележете си с червено 14-15-и. В тези дни животът ви може да се преобърне, може да срещнете любовта, да спечелите конкурси и да се изявите на сцената на живота. Започват революционни промени в работата и живота. На 12-и постигате крайни цели. Нищо ново да не се предприема преди да се направи рекапитулация на приходите и разходите. 13-и е един от критичните и опасни дни, в които хората трудно се контролират, надвикват се и крещят по незначителни поводи. Влизате в конфликти. На 16-и властват тъмни сили. Както и да постъпите ще сбъркате, а най-лошото е, че ще се поставите в услуга на тези, които до момента са ви служили. 17-и дава право на избор. Оставени сме на собствен ход, на личния си избор и дано всеки направи правилната крачка. Изхвърлете камъните и боклука от градината на личния си интерес. На 18-и започнете нов бизнес. Всичко, което ви хрумне или уредите като бизнес инициатива в този ден ще носи пари и ползи в бъдеще, ще ви осигури нужната материална самостоятелност и защита от конкуренцията.

Дева 23 септември – 22 октомври

На 17-и предстои новолуние във вашия знак, което ще пренареди личния ви пъзел. Още на 12-и ви предстои постигане на крайни цели. Сведете до минимум страничните контакти. Днес не се препоръчва старт на нови дейности и започване на нови връзки. 13-и вади пяната на агресията на повърхността. Отпенете я, приключете. Добре е да се вземе съвет от капацитет. И при вас ще дойдат хора търсещи компетентно мнение по въпроси, за които знаете и можете много. На 14-и постигате максималното в работата и в любовта. Може да получите поръчки или заявка за бъдещи съвместни дейности. Оглеждайте се, рекламирайте се. 15-и ви заземява с имотна придобивка. Всичко, което се посади в градината на личния ви интерес ще даде богата реколта. Може би и зимата ще почака докато узрее посятото днес. На 16-и правите грешен избор. Всяка прибързана инициатива ще ви слага окови. Не се обвързвайте с никого на никаква цена. На 18-и е добре да слушате вътрешния си глас. Ден на интуитивни прозрения за посока и цел. Може да се избистри намерението ви за някаква нова дейност.

Везни 23 септември – 22 октомври

12-13-и са тежки и конфликтни за вас дни. 5 планети образуват кръст със Слънцето ви и с Меркурий от Везни. На прага сте на изпитания и конфликти. Каквото и да предприемете ще сбъркате. Работа и семейни дела са противопоставени. Родените в третата декада попадат във водовъртежа на тежки семейни и професионални конфликти. 14-15-и идват с възможност за нов избор и за успешни начинания. Време е да се облекат ослепителните реквизити, да се завладее сцената и ничие сърце. Прочистете мислите, тръгнете в посока на обезпечаване на семейните нужди. 15-и е ден с хармонична и ведра енергетика. На 16-и се покрийте и давайте заето, особено за досадници. Един от най-тежките дни в сатурновата ви дупка. Енергията е на кота нула. 17-и помага да направите личен избор. Ден на свободния ни човешки избор. Въздъхвате облекчено и правите крачката, която отдавна обмисляте. На 18-и се събуждате с прозрение за бъдещето и с решение за нова крачка в бизнеса. Не чакайте повече, рекламирайте се, поканете приятелите и прережете лентата.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 12-и обирате богата реколта. Дори и в тази тежка година ще има с какво да се похвалите, какво да откъснете и сложите в буркани. На 13-и до обед проведете важните консултации. Вечерта навлизате в рисков двудневен период, особено в любовта. Луна и Венера от Лъв ще ви създават напрежение, а Уран от Телец може да доведе до неочаквани обрати и раздели на 14-15-и. За родените около 1 ноември обстановката е доста напрегната и конфликтна. Внимавайте при пътувания, не влизайте в скандали и разправии. На 15-и е важно да си защитиш гърба, да обезпечиш и децата си с дом или с база, където да се развиват, да работят и да живеят в бъдеще. На 16-и нищо важно не решавайте, ще сбъркате в преценката. Нищо не може да се види и прецени в тъмнината на приближаващото новолуние. На 17-18-и се доверете на интуицията и бъдете себе си. Първият ден е с равно количество добро и зло. Нито едното помага, нито другото вреди толкова, колкото очакваме. 18-и е един от благоприятните дни за старт на нова дейност и нова търговска инициатива. Направете промоция, рекламирайте това, което започвате.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 12-13-и не бъдете разточителни. Някои начинания и изяви ще глътнат спестяванията ви. Вървите към преставителни срещи важни за вас и за децата ви. Намерете тихо и спокойно място и си направете равносметка. Ще се върне яснотата в отношенията, но нищо няма да се даде лесно и без провокации. На 14-15-и ще постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Всичко предприето ще донесе късмет и пари, ще ви изкачи на престижна бизнес позиция. 14-и е един от най-успешните ви и пробивни дни за месеца. 15-и осигурявате базата, вилата, имота, апартамента или офиса нужни за бъдещия ви личен и професионален живот. 16-и е ограбващ. Предприетото с голяма амбиция ще зацикли, ще трябва да се преправя и започва отначало. Давате си и парите за нещо ненужно или некачествено. 17-и е освобождаващ, а 18-и напасващ. Може да отлепите от дъното, ако престанете да се съобразявате с тези, които не се съобразяват с вас. На 18-и съвпадът на Луна и Меркурий в знака на Темида-Везните ще ви насочи към правилните и печеливши договорни отношения бази и дейности.

Козирог 22 декември – 20 януари

12-13-и носят проблеми у дома, особено ако поемете служебен ангажимент или еднолично гостуване. Вероятни са конфликтни ситуации. Добре е бавно и спокойно да се движите към целта. Родените в третата декада трудно ще запазят семейния мир. Трети лица ще ви дават съвети и ще ви качват кръвното със забележките си. 14-и дава възможност да постигнете замисленото с лекота. Ден за среща с любовта. Ще имате успех и при планираните публични изяви. На 15-и уреждате наследствени дела. Препоръката е да се правят огледи на терени. Ако нещо ви хареса бързо го капарирайте. На 16-и тъмни сили провокират действията ни. Разбирате кой ви мъти водата, но не се знае на каква цена. На 17-и всеки има право на избор. Родените в третата декада ще получат нещо, което отдавна чакат. Разплатете се с тези, на които нещо дължите или те са в дълг към вас. На 18-и се събуждате с чудесна идея. Съветът е да изчакате, да не избързвате, за да не се ядосвате, че сте сбъркали посоката. Не е ден за публични изяви. Отложете за друг ден и старта на новите бизнес инициативи.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 12-и пристигате там, където е добре да поостанете. Ден на костенурката, която е ваш личен символ и тотем. Движете се бавно. Не позволявайте да ви предизвикват. 13-и е ден за среща с учителите. Променя обстановката, канализира насъбраната енергия в агресивни действия спрямо всички, които са на друго мнение или не покриват нашите изисквания. На 14-15-и Луна и Венера ви гледат в опозиция от знака на Лъва. Очертават се изневери, които повече ограбват вместо да донесат желаните удоволствия. Бъдете внимателни на пътя и ако срещнете непреодолимо препятствие забоиколете. 15-и е ведър и хармоничен, но за вас носи някаква щета. На 16-и каквото и да предприемете, ще сбъркате. Нищо важно да не се предприема. Пазете се от случайни контакти и от прибързани действия провокирани от нечия агресия. На 17-и тръгнете в желаната посока. Бъдете себе си, направете това, което отдавна мислите и искате. Време е да се разчистят камъните по пътя. 18-и носи печалби. Събитията от този ден може да ви подскажат къде е добре да се преместите да живеете, да работите или да развивате нов бизнес.

Риби 20 февруари – 20 март

На 12-и всичко е лесно постижимо, получавате и награди за положените усилия. В този ден е важно да стигнеш до финала, а не да тръгваш от стартова позиция. 13-и е ден за среща с хора, способни да ви дадат точен и навременен съвет. Вашата управляваща планета Юпитер тръгва в директна посока. 14-15-и са заредени с любовен плам и активност за постигане на победа. Тенденцията е всичко да тръгне по вода, да се уреди и намести съобразно вашите изисквания и желания. На 15-и е важно да хвърлиш котва в ново пристанище, да се обзаведеш с жилище, офис или терен, на който да развиваш бъдещата си дейност, да работиш и настаниш семейството си. 16-и е рисков, подвеждащ и опасен. Ще ви се оказва натиск, ще има опити за манипулация и изнудване. Попадате в засада и плащате чужди сметки. На 17-и е време за общо прочистване на организма, за разчистване на сметки и отношения. Родените в третата декада да не се обвързват с никого преди да са изпълнили или разтрогнали старите си договори. На 18-и виждате ясно целта. Доверете се на интуицията, тя е вашето оръжие.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни