Connect with us

Водещи новини

Вълнуващи любовни срещи за Везни, Телец – пред опасност от обир и измами

Публикувана

на

ОВЕН
Хубаво е, че сте честни и открити, но подбирайте по-внимателно думите си, защото има риск да засегнете някого. Ежедневието ви е възможно да стане по-динамично, отколкото искате, и да бъдете зарити с малки инциденти, от които ще се почувствате уморени. Кратко пътуване ще ви помогне да се разтоварите. Боевият дух ще ви направи по-конкурентоспособни, но желанието за действие трябва да усмирите. Инициативата и ефективността могат да ви помогнат във вашата кариера, но те също така могат да ви поставят в критична ситуация, която ще е трудно да избегнете и решите.

ТЕЛЕЦ
Трябва да обърнете специално внимание на всички хора, които срещате в професионалния живот и в бизнеса, защото има вероятност от измами и финансови загуби. Предстои ви среща с човек, който няма да е благоразположен към вас и дори може да предаде доверието ви, да открадне пари, идеи, проекти или да ви навреди юридически. В действителност трябва да се каже, че добър адвокат винаги ще ви бъде необходим в тези ситуации, но все пак бъдете внимателни. Избягвайте хора, които ви дават абсурдно големи обещания.

БЛИЗНАЦИ
Бъдете особено бдителни при сделки с недвижими имоти или финансови инвестиции и не давайте пари на никого. Измамите могат да създадат неприятности, които ще продължат в течение на няколко месеца в бъдеще. Бъдете разумни и в разходите, които могат да бъдат много, особено в предпразничните дни. В работата усложнения може да създаде човек, който работи заедно с вас, докато тези, които са независими професионално, може да претърпят временен спад в клиентите, а същевременно разходите им да се увеличат прекалено много.

РАК
За да избегнете попадането в капан и да предотвратите унищожаването на вашия трудов и бизнес живот, се старайте да държите очите си широко отворени. В никакъв случай не се доверявайте на хора, които не познавате. Иначе ви предстои един спокоен ден с хората, които обичате.  Възможно е да получите някаква вест или полезна информация. Необвързаните ще се замесите в някоя сантиментална история, която впоследствие ще се окаже една голяма илюзия. Възможно е да възприемате любовта като голяма мечта, която не може да се реализира в реалния живот.

ЛЪВ
Вместо да се опитвате да угаждате на другите или да спазвате нечии чужди правила и норми, ще мислите малко повече за себе си. Може да се запознаете с човек, който по принцип няма интерес към вас, но под влиянието на фантазиите да се зародят неподозирани чувства. Ако се замесите в такава любовна история, ще се сблъскате с много сложни отношения и най-нормалният избор ще бъде да приключите връзката. Диалогът винаги е много важен за вас, затова се опитайте да основавате връзките си на тази основа. Здравословното ви състояние ще е добро, но не забравяйте, че не трябва да разхищавате ненужно енергията си.

ДЕВА
Днес оптимизмът ви може да бъде много преувеличен, позитивността ви да бъде подвеждаща и да попаднете в капана на самоизмамите. Затова се старайте внимателно да оценявате всяка ситуация, в която попадате, и да търсите съвет само от хора, които познавате в продължение на много години и които имат дарбата на мъдростта. Дойде моментът да се глезите, да се забавлявате и да изразявате по подходящ начин това, което мислите и чувствате. Ако през последните дни сте имали някакви здравословни проблеми, сега те ще отшумят. Пазете се да не прекалявате с мазна нездравословна храна и алкохол.

ВЕЗНИ
Днес любовните ви срещи и преживявания ще са вълнуващи и ще ви доставят истинско удоволствие. Ако обичате да ходите на екскурзии, са възможни затруднения с резервациите, самолети, автомобилен транспорт или като цяло може да съжалявате за избора, който сте направили. Изключително много трябва да се пазите от пристрастяване към хазартни игри, тъй като лесно може да се поддадете на илюзии, че ще спечелите малки или големи суми, но в действителност това никога няма да се реализира. А тези игри могат наистина да изпразнят напълно джоба ви, дори да ви разорят.

СКОРПИОН
Възможно е да се наложи физическо и психическо възстановяване заради скорошни здравословни проблеми в краката. Потърсете специалист, който да ви помогне да преодолеете болката. Въпреки това неразположение ще преживеете силни чувства и интензивни усещания от среща с близък на сърцето ви човек. Независимо дали е любов или вълнение от предишни спомени и изживявания, ще ги преживеете спокойно. Промени се очакват и във финансово измерение, късметът ще се върне отново, стига да сте достатъчно отговорни.

СТРЕЛЕЦ
Единственото тревожно нещо, което ще ви притеснява днес, е връзката ви с близките. Възможно е да се концентрирате прекалено много върху това, което правите, и по-малко върху някои от проблемите на близките ви хора, които обаче имат необходимост от вашата подкрепа и помощ. Може да осъзнаете, че някои въпроси все още не сте успели да разрешите. Може да се сблъскате с неочаквани пречки, които трябва да преодолеете. Ако още не сте намерили подходящия партньор, сега е време да срещнете човек, на когото може да разчитате.

КОЗИРОГ
Ако имате човек до себе си, направете заедно нещо забавно. В интимния си живот ще изпитвате желание да експериментнирате. Общуването с хората, които обичате, ще запълни живота ви и ще ви гарантира щастлив днешен ден и доста добри дни занапред. Понякога е възможно да обвържете любовта с интерес и това да доведе до взаимоотношения, които ще се развият в дългосрочен план. Но това ще се случи, само ако вие пожелаете. Ситуациите през днешния ден ще протичат нормално, по приятен начин. Възможни са периоди на чувственост, в които ще бъдете по-романтични и привлекателни.

ВОДОЛЕЙ
Денят е важен за професионалното ви израстване и успешна бизнес кариера. Ще имате успех в работата и вашата позиция ще се усилва. Може би е време за повишение или бонуси след времената на несигурност. Лесно ще откриете областта, в която ще изградите бъдещето си, или ще започнете да учите нещо, което ще отвори нова перспектива пред вас. Шефовете и колегите могат да играят важна роля. Много неясни аспекти ще се прояснят и вие ще знаете какво да правите през следващите дни. Ако не сте обвързани, флиртувайте на воля,

РИБИ
Приятели, колеги или други хора, с които работите, могат да ви помогнат в новите ви бизнес проекти. Дори ако мнението на мнозинството невинаги е по ваш вкус или ви възложат неприятни задачи, ще бъде по-добре, ако работите в екип. Ако досега сте били в неравностойно финансово положение, е време да поправите това. В допълнение към нормалните приходи, които очаквате, могат да се появят други неочаквани. Харчете разумно, за да ви стигнат за всичко и за по-дълго време.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement