Connect with us

Водещи новини

Внезапна промяна и изненада за Рак, Козирози не прекалявайте с работата

Публикувана

на

ОВЕН
При някои от вас е възможно приятелството да прерасне в любов. Вашите близки ще ви дават много съвети, обаче не бързайте да ги следвате само за да не ги обидите. Опитайте се да бъдете по-внимателни и тактични с хората около вас. Може да се окажете в ситуация, в която не можете да действате така, както ви се иска на вас. В работата са се натрупали много неща, които трябва да бъдат разгледани спешно. Може да ви подведат партньори, на чиято помощ сте разчитали.

ТЕЛЕЦ
Опитайте се днес да не планирате дълги пътувания, тъй като има вероятност някой от вашето обкръжение да заболее сериозно. Най-вероятно това ще бъде някой възрастен роднина и помощта ви ще му е необходима. Ако имате нужда от съдействие, можете да бъдете сигурни, че приятелите винаги ще бъдат до вас и ще ви окажат не само морална, но и материална подкрепа. Основните събития днес ще се съсредоточат около комуникацията с близки роднини и колеги в работата.

БЛИЗНАЦИ
В началото на деня ще сте доста колебливи и неуверени. След обяд обаче ще започнете да черпите с пълни шепи от живота. Не са изключени също така занимания с философски или правни въпроси, както и пътувания в чужбина или работа с чужденци. След обяд ще имате нововъведения в работата. Не е невъзможно да имате смяна в колектива и да ви се наложи да работите повече от обикновено, понеже не е изключено да издадете деликатни неща, които впоследствие да ви създадат проблем.

РАК
Началото на деня да ви предложи някаква внезапна промяна или изненада. Ще сте много общителни, любопитни и любознателни. Нищо чудно да се спуснете да трупате нови знания и впечатления. Не са изключени ангажименти с близки или роднини, на които под една или друга форма ще ви се наложи да помогнете. От друга страна, ще бъде добре и ако се погрижите за себе си, нуждаете се от “обновяване“. Стойте настрана от всякакви дразнители и общувайте с позитивно мислещи хора.

ЛЪВ
Вие ще имате неочаквани обаждания, съобщения или доставки през деня. Вероятни са също така и кратки пътувания или екскурзии. В работата се постарайте да сте максимално съсредоточени, за да не пропуснете важни детайли и да не останете измамени при някой договор или сделка. Вътрешната ви убеденост, че сте на прав път, е гаранция за успех. Интуицията ви е силна и не ви подвежда. В любовен план са възможни пререкания с любимия, които обаче бързо ще преминават.

ДЕВА
Днес се доверявайте на интуицията си по отношение на хора, влезли изненадващо наскоро в обкръжението ви. Опитайте се да не проявявате прекалена мнителност, защото тя по-скоро би ви се отразила негативно, а няма да ви предпази от допускането на кардинални грешки и неправилно взети решения. Ако през днешния ден проявявате търпение, това ще помогне да разрешите редица въпроси, свързани с личния ви живот и с членовете на семейството.

ВЕЗНИ
Днес отделете достатъчно време за развлечения и за занимания, които ви помагат да релаксирате пълноценно и да ви осигурят приятни емоции. Не се опитвайте да вършите много неща едновременно. Събитията недвусмислено ще ви покажат кое е важното и на кое трябва да обърнете внимание, както и от какво би било добре да се освободите. Много от вас ще се насочат към изграждане на емоционална сигурност в любовта, която може да е свързана с трайно обвързване. Не е изключено част от вас да копнеете броят на членовете на семейството ви да се увеличи.

СКОРПИОН
Днес желанията на много от вас ще се изпълнят, а това ще ви помогне да постигнете стабилност във всички житейски направления. Пълноценните ви взаимоотношения в любовта ще се превърнат в източник на множество положителни емоции. Днес ще се създадат необходимите условия да осъществите полезни контакти в личен план. Пътуванията ще имат позитивен ефект, така че не се лишавайте от тях. Вместо да вървите срещу течението, по-добре се съобразявайте с обстоятелствата.

СТРЕЛЕЦ
Опитайте се да се съобразите с изискванията на възрастните членове на семейството си. Напълно възможно е част от вас да се заемете с извършване на реконструкция в дома си, благодарение на която ще може да разрешите конкретен проблем от битов характер. Моментът е подходящ да се отправите на път за удоволствие. Старайте се при контактите с хората от прякото си обкръжение да действате съобразно обстоятелствата. Не допускайте да губите ценно време за изпълнение на ангажименти, от които не бихте могли да извлечете каквито и да било ползи.

КОЗИРОГ
Направете необходимото, за да се освободите от натрупалите се до момента у вас умора и напрежение. Стремете се с добре подбрани ходове да си осигурите материална стабилност, като на първо време намалете чувствително разходите си за неща, които не са от първа необходимост за вас. Заемете се с уреждането на проблемите от личен характер, за които обикновено не ви остава достатъчно време. Концентрирайте се върху текущите задачи и не прекалявайте с работата.

ВОДОЛЕЙ
Бъдете достатъчно обективни спрямо колеги и делови партньори. Необходимо е да постигнете пълен синхрон с интимната си половинка, тъй като всяко разногласие помежду ви ще има цялостен негативен ефект върху връзката ви. Пълноценното общуване с близките ще ви помогне да превъзмогнете голяма част от трудностите, които изпитвахте напоследък. Добре е да направите цялостна равносметка за случващите се събития, също да преосмислите приятелствата си с хора, с които сте имали контакти в последно време.

РИБИ
Освободете се от рутината на ежедневието и се отдайте на занимания, които ви носят наслада. Старайте се да сте достатъчно последователни в желанията си, за да може по-лесно да ги превърнете в реалност. Днес вероятно на много от вас ще се наложи да изпълните обещание, което неотдавна сте дали пред член на семейството си. Стремете се в личен план да сте активната страна, особено ако се надявате на конкретни резултати. Намерете начин да се разтоварите пълноценно.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement