Connect with us

Водещи новини

Телец – избягвайте конфликтите с партньора си, Дева – действайте разумно…

Публикувана

на

ОВЕН
Днес ще останете изненадани от действията или решенията на хора, които познавате или си мислите, че познавате добре. Ще изпитате моменти на безпокойство или напрежение, свързани със семейните дела. Обмислете сериозно действията и решенията, които вземате, включително тези, свързани с любовния ви живот. Предстоят ви ангажименти с дете или млад човек. Налага се да вземете важно решение за любовния си живот – не бързайте да отхвърляте оферта, която вашият партньор ще ви направи. Излизайте повече, създавайте нови контакти и се забавлявайте в приятна компания.

ТЕЛЕЦ
Използвайте свободното си време за срещи с приятели или роднини. Като цяло, това ще бъде интересен ден с приятни изживявания. Ще сте готови за различни емоционални срещи и преживявания. Предстоят семейни ангажименти, но ще ви липсва достатъчно търпение или желание за провеждането им. Денят благоприятства работните процеси, които не изискват особена концентрация. В любовта избягвайте конфликтите с партньора си. Много от вас ще изпитат притеснения за паричните средства, различни ангажименти или документи.

БЛИЗНАЦИ
Ще останете приятно изненадани от ново запознанство. Решенията, които роднините ви вземат днес, ще ви объркат. Мъжете трябва да бъдат внимателни в действията и решенията, които засягат любовния им живот. Ще имате повече свобода да разработите своите бизнес планове, да вземате важни решения, от които зависи бъдещето ви. Благоприятни тенденции ще усетят онези от вас, които са готови да се възползват от тях. Ще има и такива, които по една или друга причина ще злоупотребяват с енергията си и ще загубят ценно време.

РАК
Денят е благоприятен за финансовите ви дела, но фактът, че контролирате действията и решенията, свързани с парите ви, не трябва да се игнорира. Очаква ви приятна изненада, свързана с представител на Дева. Предстоят ви също и няколко ползотворни разговора и срещи по финансови въпроси заради нов проект. Опитайте се да приемете реалността или предложенията такива, каквито са, защото в момента различни фактори влияят не само върху вашата финансова стабилност, но и върху финансовите интереси на голяма група хора.

ЛЪВ
Денят е неблагоприятен ден за закупуване на скъпи вещи, продажба на имоти и други материални неща, при които има опасност да бъдете подведени или измамени. Днес ще изпитате безпокойство заради по-големите емоции, които ви предстоят, свързани с много близки роднини. Ще бъдете по-чувствителни, нетърпеливи и раздразнителни. Ако не получите навреме важна информация за вас, ще провокирате силни в повечето случаи отрицателни емоции. Въздържайте се от неправилни решения. Грижете се повече за здравето си и не прекалявайте с нищо, което може да ви навреди.

ДЕВА
Днес имате възможността да реализирате предварителните си планове, особено такива, свързани с дома и материалните недвижими интереси. Може да се разочаровате от думите или действията на някого, който е ваш приятел или колега. Действайте разумно, практически и не поемайте ангажименти от днес за утре. Ще имате задачи, свързани със семейството и приятелите. Ще разчитате на помощта на близките си в завършването на ежедневната домашна работа. Изненадите днес могат да отворят врата за нов старт в личния или професионалния ви живот.

ВЕЗНИ
Днес планирате да проведете важен разговор, най-вероятно свързан с жена в семейството ви. Денят ви носи неприятни новини, свързани с мъж, който не е ваш роднина. Ако допуснете сериозен конфликт в дома си днес, има вероятност той да прерасне в по-сложна ситуация. Добре е да се въздържите от крайни решения, които ще предизвикат негативни емоции у близките ви. Ще имате възможност да подобрите партньорските си отношения. Не изпускайте този уникален шанс да промените отношенията си с половинката. Доверете се на интуицията си.

СКОРПИОН
Ще може да му отпуснете малко края и да си позволите повече развлечения и приятни занимания, вместо да мислите за работа и ангажименти. Опитайте се да оцените поновому любимия човек и да си спомните всички неща, които ви свързват. Сега сте способни в спокойна и приятелска атмосфера да обсъдите всички спорни въпроси и да постигнете компромис. Освен това чувствата ви към партньора може да се преродят. Това е един изключително добър ден за влюбените двойки. Може да осъзнаете, че е време да преминете към по-сериозно ниво на отношения. Не са изключени любовни признания или предложение за брак.

СТРЕЛЕЦ
Денят започва неприятно. Разочарование от себе си, от близките хора, депресия, намалена жизненост, липса на мотивация. Негативната нагласа няма да ви помогне да видите радостите в живота, рискувате да не допуснете нови чувства или просто да не ги забележите. Особено силно във вас ще бушуват емоции и страсти в средата на деня и е малко вероятно, че те ще имат положителен оттенък. През втората половина ще сте склонни към прибързани заключения и остри забележки. Ако сте някъде на почивка, улучили сте подходящ момент – положителните емоции и забавленията ще вървят ръка за ръка.

КОЗИРОГ
Днес бъдете малко по-внимателни при общуването. Възприемате света в тъмни краски. Всъщност, в живота ни не всичко върви напълно гладко и в емоционален, и в материален план, много от събитията не протичат така, както бихте искали, затрупват ви неприятности буквално от всички страни. Ако се вгледате внимателно, ще забележите и положителни моменти, които ви се случват, просто не си струва да им обръщате гръб. Но ако продължите да стоварвате своето недоволство на други хора, то и последните следи от щастие ще изчезнат.

ВОДОЛЕЙ
Възможно е в днешния ден да получите някаква вест или полезна информация. Събитията днес може сериозно да повлияят на живота ви, да окажат въздействие върху много области от живота ви и да се проявят по различен начин в бъдеще. В началото на деня ще се наложи да се дистанцирате и да позволите на съдбата да ви ръководи, не си заслужава да упорствате за каквито и да е желания. Дръжте се малко по-инфантилно, запазете лекотата в битието. През втората половина на деня заемете изчаквателна позиция. Всичко, от което се нуждаете, ще ви бъде предоставено.

РИБИ
Ще бъдете заобиколени от спокойствие и равновесие. От вас се изисква само да не му се противопоставяте и тогава животът ви ще протича в пълна хармония с вас самия, природата и обкръжаващия ви свят. В началото на деня очаквайте щастливи и приятни събития, добър момент за компании, срещи с приятели и празнувания. Но към средата на деня ситуацията може да се промени. Ще започнат да ви измъчват различни безскрупулни желания, идеи, които невинаги трябва да се претворяват в живота.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Advertisement