Connect with us

Водещи новини

Семейни недоразумения за Дева, романтична връзка за Риби

Публикувана

на

ОВЕН
Ако има възможност да участвате в краткосрочен курс или семинар за обучение, то направете го сега. Грижите, доколкото ги има, ще са свързани с по-възрастен член от семейството или роднина. Вероятно ще се наложи да се натоварите с допълнителна работа, за да ползвате ден почивка в следващите дни. Избягвайте каквито и да е пътувания, както и шумните непознати компании. Физическото ви състояние е устойчиво, периодът е много подходящ за спортни занимания, излети сред природата, в планината, изискващи издръжливост.

ТЕЛЕЦ
Лесно ще се справяте с каквито и да е дейности, които принципно ви затрудняват във всекидневието ви. С професионалните задължения също няма да имате проблем при изпълнението им. Желателно е да си осигурите емоционално спокойствие, да намалите срещите и разговорите, да отделите време за личните си духовни потребности. Благоприятен ден за уреждане на личните и делови отношения, за преодоляване на съществуващите конфликти. Дайте възможност на партньорите си да проявят инициатива, покажете, че им имате доверие.

БЛИЗНАЦИ
Дори по-младите ви колеги, които нямат достатъчно опит като вашия, ще се справят с възложените им работни задачи. Що се отнася до семейните и романтични връзки, то въздържайте се да обсъждате финансови въпроси у дома, както и да правите забележка на тема цени и належащи покупки. Само ще си създадете неприятности. Подходящ ден за представителите на знака, които са с наднормено тегло. Ако съчетаете балансирано хранене с леки физически натоварвания или спортни занимания във фитнес, ще получите очаквания ефект.

РАК
Енергията ви е стабилна, работоспособни сте, от вас зависи да получите допълнителни финансови постъпления, с които да си осигурите предпочитани от вас материални придобивки. Въздържайте се от каквито и да е пътувания и уреждане на отлагани досега юридически сделки. Проявете инициатива и се опитайте да разгърнете максимално творческия си потенциал. Залагайте на силните си качества – умение да общувате и да изразявате мислите си разбираемо и навреме. Контактите ще са интригуващи и пълноценни. Осигурете си и малко почивка.

ЛЪВ
Постарайте се да работите самостоятелно и да си осигурите спокойна работна и семейна обстановка. Ако е възможно да вършите част от работата си в домашни условия, то ще е за предпочитане заради вашето спокойствие. Не е изключено да се натъкнете на затруднения, свързани с държавната администрация или изпълнителната власт. Запазете спокойствие и спазвайте правилата. Приятелските отношения ще са леко напрегнати, опитайте се да предотвратите конфликта. Проявете предпазливост, съществуват предпоставки за травматизъм.

ДЕВА
В личен план са възможни леки семейни недоразумения или непредвидени аварийни ситуации в дома или в работния ви офис. Колкото сте по-общителни и колкото по-често сте в компания или сред хора, споделящи вашите интереси, толкова по-добре. Събирайте впечатления, организирайте си предпочитани от вас развлечения, усвоявайте нова информация. Покрай всичко това бъдете предпазливи относно здравословното си състояние. Прилагайте превантивни мерки срещу настинка, вирусна инфекция или травма.

ВЕЗНИ
Прегледайте всички недовършени работни задачи и ангажименти и се опитайте да разчистите натрупаните купчини. Ако пък сте били толкова старателни, че всичко сте изпълнили в срок, то значи, че заслужавате да си подарите някакво удоволствие като вечеря на открито или покупка на нещо лично. Непременно го направете в компанията на близките си. Ако имате намерение да започвате голям ремонт, то първо осигурете си всички необходими помощни средства, като бихте могли най-напред да довършите най-трудоемките етапи.

СКОРПИОН
Възможно е вашата мускулатура и гърбът ви да бъдат мишени на болки под всякаква форма, която между другото ми измъчна отпреди няколко дни. В случай че спортувате или хобито ви е фитнес, пазете най-вече гръбната си мускулатура. Ще имате възможността да направите нещо много специално за партньора си и това ще бъде оценено. Самотните вероятно ще се срещнат с някого от бивше познанство или бивша връзка, но нека да не хранят големи надежди. Харчете разумно и за неща, които наистина са ви необходими.

СТРЕЛЕЦ
Вероятно ще бъдете подложени на много критики. Особено ако критиката идва от близък до вас човек, не я приемайте като даденост, която не ви харесва, а напротив, трябва да я оцените като насърчение, извличайки си съответната поука. Стойте по-далеч от водата. Избягвайте влизането в морските дълбочини, както и тези в басейните. Също така са възможни аварии във водната система във вашия дом или офис. Непременно си направете малък подарък – книга, дребно бижу, дори малък сладкиш ще ви донесе радост. Обърнете внимание на половинката си.

КОЗИРОГ
По възможност не се отдалечавайте много от дома си. Също така бъдете предпазливи при извънредни метеорологични условия, както и при рязка промяна на пътните условия при шофиране. Ще се наложи да бъдете много по-умерени във всяка област от живота си. През този ден ще бъде по-добре да спестите както сили и енергия, така и средства, като не хвърляте нехайно пари за безполезни действия и вещи. Погрижете се за близките ви хора, поговорете с тях. Ще работите за подобряване на бита си, като заложите на умението си да творите и създавате уникални неща.

ВОДОЛЕЙ
Има вероятност от малки наранявания, получени по време на ежедневните ви дейности. Опитайте се да не ходите по неравни настилки, освен ако не носите много удобни обувки. Също така бъдете внимателни при слизането или изкачването на стълбища, защото има вероятност от сериозни наранявания. Ако сте семейни или в любовна връзка, избягвайте всякакви флиртове, особено с непознати лица. Това може да се изтълкува погрешно и да предизвика остра ревност. За да съзрете по-скоро решението на проблемите си, е нужно да се освободите от емоциите, които ви владеят, и да насочите трезвата си мисъл в правилната посока.

РИБИ
Ако сте алергични, има вероятност да бъдете притеснени от алергични атаки. Също така избягвайте честото използване на таблети, смартфони, компютри или лаптопи, има голяма вероятност да си създадете проблеми с очите. С един ден почивка ще съхраните зрението си за повече дни. Би било добре да анализирате романтичната си връзка. Може би давате повече, отколкото получавате. Така вашият партньор ще продължава да е недоволен и ще изисква повече и повече. Тогава промените, които предвиждате, ще са успешни и ще насърчите и околните да ви съдействат.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement