Connect with us

Водещи новини

Седмичен хороскоп 28 септември – 4 октомври

Публикувана

на

Какво ви вещаят звездите за седмицата….

Овен 21 март – 20 април

Намалете темпото, не планирайте участие в екстремни спортове и инициативи на 28-29-и. На това новолуние Слънцето и Луната ви гледат в опозиция. Родители и деца не се разбират. Ще срещате съпротива на всички нива. На 4-и и Марс ще навлезе във Везни и натискът върху вас ще се увеличи. На 30-и опитайте да стартирате нова дейност. На 3-и ще постигнете максималното.

Телец 21 април – 20 май

Трудно контролирате агресията на 28-и. Не водете преговори и нищо важно не решавайте. В следващите дни ще се намери изход от всяка неприятна ситуация и положение. Вечерта на 30-и не стартирайте нова дейност и не започвайте нова връзка. На 1-2-и не уреждайте имотни дела и делби. 3-и ще ви донесе късмет за работа, а в петък може вече да тръгнете в нова посока и с нов екип.

Близнаци 21 май – 21 юни

28-и започва агресивно за родените в края на зодията. В следващите дни постепенно овладявате положението. В неделя вечер и любовта ще ви поднесе подарък, но и вие бъдете готови с такъв. До 3-и подпишете нови договори и се явете на конкурси. Може да намерите жилище и квартира или да задвижите имотни и наследствени дела. На 3-4-и предстоят тежки професионални битки.

Рак 22 юни – 21 юли

Не предприемайте нищо важно и отговорно в събота. Агресията е повсеместна. В неделя отделете време за любов и за тези, които сте пренебрегвали. 30-и и 1-и са добри за старт на нов бизнес план, а на 2-и ще се похвалите с голяма победа. На 3-4-и и спонсори ще се обадят. Меркурий навлиза в хармоничния ви Скорпион. Рекламирайте се, действайте активно.

Лъв 22 юли – 22 август

За събота не планирайте отговорни срещи, но в следващите два дни късметът ще ви следва, любовта и парите също. От 30-и до 2-и на обед доста ще се изпотите, ще изживеете нещо неприятно и стресиращо, ще бъдете обект на активна намеса и агресия. На 2-и следобед уредете важна среща. За 3-4-и планирайте контакти и съвместни инициативи с партньори от чужбина.

Дева 23 август – 22 септември

28-и е рисков, разболяващ и конфликтен ден. 29-и ще дойде с ясното чевство за правилната посока. На 30-и направете първата крачка към нещо ново и обезпечаващо в живота и работата. на 1-и ще се правят опити да ви яхнат и използва. Избягвайте колективни участия. 2-и ще ви донесе заслужена награда, повишение и преназначение. В следващите два дни работите за чужда кауза.

Везни 23 септември – 22 октомври

Бъдете внимателни на 28-и. Предстои новолуние във вашия знак. Енергията ви е на кота нула. Нищо важно да не се предприема до 30-и, когато е добре да сте готови за стартиране на нов бизнес проект. В следващите дни започнете активни действия в професионален и личен план. На 2-3-и може да постигнете максималното. Ще спечелите конкурси, ще вземете важен изпит и може да ви повишат.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Новолунието във Везни на 28-и е един от най-слабите ви и тежки моменти в сатурновата ви дупка. На 29-и ще се събудите с ясното съзнание накъде да вървите и как да постъпите в трудна ситуация. З0-и носи неочаквани обрати. Започнете нова дейност и работа в следващите два дни. Луната навлиза във вашия знак. Най-успешните ви дни за периода са 2-3-и. Меркурий навлиза в Скорпион.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За 28-и планирайте по-лежерна програма. В неделя ще се събудите с вдъхновени идеи, които е добре да реализирате. 30-и изисква активни действия в нова посока, но на 1-и ограничете контактите до минимум. Вършете са работата сами. Нужната ви спонсорска подкрепа и финансиране очаквайте в последните два дни на периода. На 2-и разширете контактите, участвайте в светски изяви и събития.

Козирог 22 декември – 20 януари

Тежко начало на периода. Предстои ограбващо силите и чувствата ви новолуние в нехармоничните ви Везни. Ще срещате агресивна опозиция. От 3-и Меркурий вече няма да ви гледа в пречупващ аспект, но от 4-и Марс ще заеме мястото му в знака на Везните и ще нажежи ситуацията до червено. Предстоят ви тежки битки и конфликти, които може да прераснат в разочарования и раздели. Стъпвайте на пръсти, нужно е смирение.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Периодът започва с новолуние, което ще отнема от енергията ни, но за вас ще носи възможност да изравните силите си с тези, които до момента са ви оказвали натиск, не са се съобразявали с нуждите и желанията ви. Ще се обадят „каещите се грешници”, ще имате шанс да направите своя избор на 2-3-и, а не да чакате някой друг да ви избере или предпочете за делово и лично партньорство.

Риби 20 февруари – 20 март

28-и е рисков и конфликтен ден, особено за родените в третата декада. В следващите дни постепенно набирате скорост, решавате проблемите в любовта и на работното място. Започнатото на 30-и ще даде плодове на 2-и, когато може да подпишете изгоден договор. На 3-4-и юридическата ви позиция е нестабилна, спазвайте закона, защитниците ви сами се нуждаят от защита.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement