Connect with us

Водещи новини

Рак-бъдете предпазливи, нова романтична връзка за Лъв

Публикувана

на

ОВЕН
До себе си имате хора, които ви обичат и подкрепят, което ви прави устойчиви, но по-често си давайте сметка за своето отношение към тях. Често ги наранявате, а след това съжалявате. Осигурете си повече време за отдих и сън. Бъдете тактични и не коментирайте ничии действия, освен ако това не влиза в служебните ви задължения. Към края на деня ще ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите отдавна чакан бонус. Опитайте се да не похарчите парите наведнъж.

ТЕЛЕЦ
Ден на състрадание, милосърдие и любов и прошка. В живота ви ще се появят нови партньори, с които ви се дава да имате общи задачи. В личен план няма да липсват запознанства, срещи и хора, които ще ви разнообразят приятно. Ако се почувствате емоционално и психически натоварени, потърсете уединение, но без да се затваряте в себе си. Бъдете открити с партньора си, не търсете мимолетни удоволствия. Възможни са раздели, ако не направите реална оценка на ситуацията и не се промените.

БЛИЗНАЦИ
Понякога емоцията ви пречи да прозрете в користните намерения на околните и се обвързвате с ненужни обещания, които впоследствие утежняват живота ви. Затова бъдете повече реалисти и се съсредоточете върху своите планове и цели. В професионален план ще получите възможности за подписване на изгодни договори, сключване на сделки, професионални реализации. Идва вашето време. вие сте в добро здраве. Има смисъл да потърсите влиятелен инвеститор за своя бизнес.

РАК
Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Близките ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или ви убягват от вниманието. Вашата предвидливост много ще ви помага.

ЛЪВ
Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерасне в романтична връзка. Близки до сърцето ви хора ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна, родителите може да ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Не са изключени кожни проблеми или алергии.

ДЕВА
Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. В края на деня постепенно ще отпаднат някои задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции. Идва вашето време. В интимния ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. Настъпват спокойни часове за отмора и забавления. Важността на случващото се в живота ви задължава да работите по-усърдно и без протакане.

ВЕЗНИ
В края на днешния ден ще се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Разговорите за пари са тема номер едно. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи, и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски. В главата ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество, сред което живеете и работите.

СКОРПИОН
През целия ден жените от зодията са очарователни и съблазнителни. В близкото ви обкръжение се появява личност, която може силно да ви стимулира, дори и понякога да ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във вашите планове, но на този етап не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. В работата си трябва да покажете професионализъм. Не се срамувайте от решенията си, дори ви се струват нестандартни. Не прекалявайте с храната.

СТРЕЛЕЦ
Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете или ви убягват от вниманието. Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените ви думи. Някои от вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Вие сте в ключов период относно финансовото ви състояние и професионална реализация.

КОЗИРОГ
Бързате и поради това нещата не се получават добре. В интимния живот ви очакват големи изненади. Без съмнение често ще ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които ви предстоят. Една изненада може да ви шокира. Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите загуби.

ВОДОЛЕЙ
За вас започва изключително благоприятен дълъг период по отношение както на вашите финанси, така и в отношенията ви с партньора. В любовта са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете с внимание и добри решения ситуацията. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ. В семейството ви може да има болен, който разчита на помощта ви.

РИБИ
Не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. В дома ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение. Вие сте в добро здраве. В края на деня хазартната ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва обаче да внимавате повече. Безработните да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. Самотните могат да срещат любовта и ако това се случи, да се замислят за нещо по-сериозно.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement