Connect with us

Водещи новини

Пълен седмичен хороскоп за 10 – 16 юли

Публикувана

на

Какво вещаят звездите за представителите на 12-те зодиакални знака? Едни ще се радват на късмета, даден им от съдбата, а други ще трябва да преодоляват сериозни трудности.

 

 

Овен 21 март – 20 април

На 10-и си събуждате с притеснение, но в следващите два дни ще намерите решение на всеки проблем. Не влизайте в преговори и не се разправяйте с роднини по имотни и наследствени въпроси.11-12-и ви носят любов, щастливи мигове и пътувания. На 11-и се очертават опити за завладяване на нови позиции и терени. На 12-и всичко, което уредите и свършите сами, със свои средства и на собствен терен ще ви донесе преимущества, пари и екстри. На 13-и подпишете нови договори и водете преговори. Яжте на воля, в този ден не се пълнее. Денят е благоприятен за представителни срещи, публични изяви и участия в конкурси. 14-и носи новини от чужбина. Ще видите живота, действията и личната си инициатива в една по-далечна перспектива. На 15-и свършете важното до обед. Следобед навлизате в рисков период и в петък ще ближете рани. Ако до вечерта счупите нещо е лош знак. 16-и е ден на конфликти, провокации и фалшиви новини, които стягат душата и сърцето. Не се включвайте в разправии, стойте далече от хора, които ви провокират.

Телец 21 март – 20 април

На 10-и се събуждате с усещането за полезното и вредното. Ако не послушате гласа на интуицията в следващите три дни ви чакат проблеми. Яжте каквото ви се дояде, бъдете с тези, които харесвате. На 11-12-и в хороскопа ви действа кармичен кръст на планетни взаимодействия. Каквото се загуби трудно ще се възстанови. На 11-и пасивният човек ще претърпи поражение и после не бива да се оплаква. На 12-и на никаква цена не се съгласявайте на съвместни инициативи. На 13-и излизате от хватката на безкъсметието и сключвате важни договори. Като изключим родените около 11 май за другите късметът в любовта и връзките ще проработи. Ден за представителни срещи, за подписване на нови договори и споразумения. 14-и носи далечна перспектива. Поглъщаме и усвояваме енергия от космоса. Ще се почувствате презаредени и ще намерите търсената подкрепа и разбиране. 15-и и16-и ви заземяват. На 15-и ограничете контактите и не бързайте да споделяте както добрите, така и лошите новини. На 16-и ако счупите нещо това ще е лош знак. До обед лесно се влиза в конфликти, а следобед ще се търсят начини за помирение.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 10-и следвайте усещанията си. На тихо и спокойно място може да усетите каква посока да следвате, какво е полезно или вредно за вас и кои са приятелите или враговете ви. От 11-и Меркурий напуска вашия знак, навлизате в информационно затъмнение. Вътрешната ни енергия нараства, склонни сме да водим битки на всички нива. На 12-13-и Луна, Венера и Марс са в съвпад. Ще ги видим коалиционно прегърнати в нощното небе. На 12-и денят е пълен с изкушения, с дела свързани със сътворение, но и с фатално привличане. 13-и е ден за представителни срещи, на които ще се взимат важни решения и ще си стискаме ръцете в името на общите бъдещи интереси. 13-14-и са рискови, не вярвайте на сълзи и усмивки. На 14-и правите личен контакт и получавате прозрение за бъдещето. На 15-и до обед преговорите вървят трудно, особено за родените в третата декада. Следете знаците на съдбата и ако се наложи да се връщате от път, по добре не тръгвайте отново в тази посока. 16-и започва с конфликт, но ще завърши с помирение. Контактьорите прогнозират и среща с извънземни.

Рак 22 юни – 21 юли

На 10-и Луната излиза от примката на новолунието във вашия знак. Отдъхвате си. Представете си ярко какво смятате да правите и ако към нещо изпитате неприязън не го правете. На 11-и Меркурий навлиза в Рак и задвижва за вас нова лична и бизнес програма. Ден на леопарда, на големите котки, които вече са настроени на скок. На 12-13-и Луната е в съвпад с Марс и Венера, а това положение ще ви включи в силни двойни и тройни коалиционни връзки. На 12-и настава времето на съглашателствата между трима, но със сигурност единият ще отпадне след време. На 13-и е ден за сключване на нови договори, за делови и приятелски срещи, за съвместни инициативи във всички посоки на деловата ви и лична амбиция. 14-и носи подкрепа от чужбина. Ще намерите начин да се промушите и през игленото ухо на закона и да осъществите успешни сделки. 15-и идва с мир, но завършва с конфликт. Не споделяйте свои и чужди тайни. Ако счупите нещо е лош знак. На 16-и не поемайте рискове. Обадете се на тези, с които отношенията ви са охладнели. Не отлагайте извиненията.

Лъв 22 юли – 22 август

10-и преформатира желанията ви. Отделете внимание на най-важното и на това, което ви привлича. Яжте само това, което ви се дояде и организирайте деня си така както ви е удобно. 11-и е ден на леопарда. Обединете интереси и позиции с хора от вашата черга и среда. Няма място за изчакване и колебания. На 12-и Марс и Венера вървят към съвпад, а преминаващата Луна засилва тенденцията към обединение на сили, ресурси и интереси. На 11-13-и Луната е във вашия знак в съвпад с Марс и Венера. Откривате съюзници, на които може да разчитате. За родените около 10-15 август предстоят тежки битки на интереси. На 13-и отношенията ви се изчистват от ненужни и вредни зависимости и присъствия. 14-и носи подкрепа от чужбина. Сънищата ви показват това, с което трябва да приключите в следващите дни. 15-и показва истинската конкуренция. Пазете си вещите, не оставайте и децата без надзор. Клюката работи денонощно. На 16-и изглаждате отношенията. Лесно може да намерите тайни и явни източници на сила и подкрепа, на които в миналото и целият ви род е разчитал.

Дева 23 август – 22 септември

10-и стимулира диагностичната ви и дегустаторска природа. Отсявате полезното от вредното. Ако на сън сте преодолели някакво препятствие, то и на яве ще можете. Действайте. 11-и е ден на тежки битки, пасивността е губеща карта. Днес пасивният и изчакващ човек върви към поражение. Може да изберете и да останете в сянката на някого. На 12-и не влизайте в нова среда и в нов екип. Не се препоръчва работа в екип, особено ако имате несъвместими интереси с групата. Запазете неутралитет, не бързайте да давате предимство на този или на онзи. 13-и показва къде ви е място и къде интересът ви ще бъде защитен. Навлизащата Луна в Дева помага в следващите два дни да изкачите връх в кариерата. Ако защитите нечий интерес и вашият ще бъде защитен. Себеподобните се събират. 14-и е ден за привличане на съмишленици и от чужбина. Може да получите предложение за работа или за различни делови участия. На 15-и важното уредете до обед. Отговорете на запитвания, подайте документи. С напредването на деня се включвате в безсмислени разправии или губите контакт с реалните нужди на момента. 16-и е ден на дипломатична игра със стар съюзник. Едно прибързано изказване ще ви създаде проблем и ще ви вкара в конфликт с нужните ви хора.

Везни 23 септември – 22 октомври

Доверете се на инстинктите и ще избегнете капаните на 10-и. Вечерта не си уреждайте срещи с непознати и не водете агресивни разговори. Не яжте каквото падне. 11-и ни зарежда с активност и изисква бързи решения. Натоварете се физически, вземете решенията, които ще помогнат на вас, на семейството и децата да живеете по-добре. 12-и е ден на фатално привличане, ограничете контактите. Не се намесвайте в решенията и в избора на другите. Ден на пасивност и отказ от съвместни инициативи. 13-и 14-и идват с победи и с предложения за работа. Сключете нови договори, преговаряйте с шефове и фирми. На 13 се очертават отговорни срещи, участия в нови делови проекти и сключване на нови договори. На 14 -и ще си дадете сметка за истинската причина или цена на връзката ви с някого. Мислете и действайте с перспектива за бъдещата работа. На 15-и до обед всичко се подрежда. Не влизайте в спорове и разправии, внимавайте какво си пожелавате и какво правите обществено достояние.16-и е ден на вмешателства в живота ви. Един скандал до обед ще донесе промени в плана за уикенда и неприятни отношения с близки и роднини.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 10-и напипвате вярната посока и взимате важно решение. Родените в третата декада ще напипат вярната посока в преговори и делови разговори.11-12-и са рискови. На 11-ти навлизате в тежък и критичен за връзките и работата ви период. Не е благоприятно да оставяте друг да се грижи за дома и работата, която ви е приоритет. На 12-ти не ви трябват доверени лица и парламентьори, препоръчително е да си вършите работата сами. На 13-и не се ангажирайте с екипни дейности. Дистанциите се стопяват, преговорите тръгват гладко и се намира решение на спорните въпроси. Подпишете новите си договори на 14-15-и. На 14-и получавате подкрепа от чужбина и виждате светлина в тунела от грижи. Може да уредите документи за престой в чужбина, да разервирате билет или да заминете. На 15-и не си позволявайте негативни коментари и мисли, за да не ги материализирате. С някакво шесто чувство долавяте каква мотивация движи важните за вас хора и успявате да ги убедите да ви съдействат. На 16-и си пожелайте нещо и ще го имате до дни. До утре на обед позицията и връзките ви се стабилизират.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

10-и и ден за опипане на почвата и за планиране. Проведете уточняващи разговори, планирайте срещи и търсете спонсори за проектите си. На 11-12-и Луна, Венера и Марс ще ви облъчват в перфектен аспект от знака на Лъва. На 11-и край с напразните очаквания и надежди нещо да се случи и получи без активното ви участие. Ден на хищника, който се готви за скок. На 12-и Ако действате самостоятелно и си движите интереса, без да се съобразявате с околните ще имате ползи и облаги. От 13-и до 15-и на обед ще има негативно развитие на нещата, които сте оставили без контрол и внимание. На 13-и всичко предприето ще има успех, ако вътрешно усещате, че сте на прав път, че държите юздите в свои ръце и не нарушавате правилата. На 14-и не следвайте пасивно чуждия път и съветите на хора, които имат друго положение в обществото и в живота. На 15-и е нужно смирение и обмисляне на действията за следващите дни. Интуицията ви се изостря и ако се държите спокойно ще разберете нещо, за което не сте си давали сметка до момента. 16-и определя нова посока и избор. Опитайте да изчистите миналите грешки и недоразумения.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 10-и се планира, но нищо важно не е добре да се започва. Планирайте бъдещите си действия, търсете информации и се постарайте да пречупите през призмата на интуицията всичко, което ви казват и предлагат. На 11-и печелят хората на действието. Влезте в битка за защита на интересите си, не се самоограничавайте. На 12-13-и ни стимулира съвпадат на Венера и Марс. Добре е да се действа и управлява в екип. На 12-и ще ви се обаждат от различни страни с предложения, които трябва добре да обмислите. На 13-и Планирайте да подпишете нови договори, да обсъдите предложения и да направите такива. На 14-15-и, пътувайте, подпишете новите си договори, без да влизате в излишни битки с пряката конкуренция. На 14-и ще уредите проблем, който отдавна ви мъчи. Доверете се на предчувствието и усещанията си. На 15-и споделеното ще ви донесе повече проблеми, вместо тяхното решение. 16-и е рисков и опасен, внимавайте. Каквото кажете или направите сутринта ще се наложи да променяте следобед, за да има мир и любов у дома и в отношенията ви с роднини.

Водолей 21 януари – 19 февруари

10-и идва с индикация за полезното и вредното. Направете разбор на нужди и връзки. Денят е дълбоко интуитивен и чувствен. Получавате откровение. На 11-13-и Луна, Венера и Марс от Лъв ще бъдат в конфликт с Уран от Телец и със Сатурн от Водолей. Оформя се кармичен кръст. На 11-и родените в първата декада ще срещат колективен отпор за всяка своя инициатива. На 12-и не играйте хазартно в работата и в отношенията, не влизайте в казиното и не се ловете на бас. Не подписвайте нови договори и не влизайте в нов екип или състав. На 13-и не сменяйте средата или състава, с който работите. Ден на фатално привличане към места и хора, които ще се окажат неблагоприятни и рискови за вас. 14-и идва с нови срещи и предложения. Не се отказвайте прибързано от старата си работа и от старите делови връзки. 15-16-и задават нова програма. На 15-и навлизате в период на откровение и прозрение за бъдещето. Денят може да започне с откази, а да завърши с покани, които не са за изпускане. На 16-и вървите към сдобряване и сближаване, което ще ви осигури дълги месеци на стабилност и взаимност.

Риби 20 февруари – 20 март

На 10-и слушайте гласа на интуицията и няма да сбъркате. Доверете се на предчувствията и дайте воля на дегустаторския си талант. 11-и изисква активност, ако не искаш да си последен на опашката. Не се ограничавайте, дайте воля на насъбраното във времето. На 12-и не разширявайте състава и екипа, с който работите. Привличат се предатели. Лично за вас е важно да отстоявате собственото си мнение и личния си интерес. 13-и дава нови насоки, подписват се нови договори. Активно изразете мислите и чувствата си към някого. Направете предложение или чакайте такова. На 14-15-и се съобразявайте с другите. Луната ви гледа в опозиция. На 14 – и не мислите и не действате в една посока дори и с най-близките си хора. Ден на раздалечаване. Трудно уреждате документи, особено във връзка с пътуване или учене в чужбина. На 15-и може да се наложи нещо да доказвате. Увеличете самоконтрола, не отговаряйте на упреци и предизвикателства.16-и започва с проблеми, но ще завърши с компромис и примирие. Пазете свои и чужди тайни, не се хвалете прибързано.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement