Connect with us

Водещи новини

Пълен хороскоп за всички зодии за м. МАЙ

Публикувана

на

КАКВО ВЕЩАЯТ ЗВЕЗДИТЕ ЗА м. МАЙ?
ОВЕН

През май представителите на зодия Овен, ще се сблъскат с раздразнителност и неразбиране от страна на околните. Ще реагирате твърде емоционално на всичко, а това може да повлияе на вашето здраве. Затова е препоръчително да пазите нервите си и при стресови ситуации да насочвате съзнанието си към нещо положително. За това ще помогне ново хоби или всяко изкуство, което харесвате.

През май, ще имате шанс да реализирате своите лидерски амбиции. Перспективите са отлични – ще се предостави възможност да ръководите проект или да направите обещаващо запознанство. Запомнете само едно: трябва да объръщате внимание на малките неща, бъдете съвестни. Перспективите които се отварят пред вас, ще ви накарат да забравите за почивката. Въпреки това, ще имате достатъчно сили и всичко ще се получи.

Любов и семейство

В отношенията всичко ще върви гладко. Разбира се, кавги и разногласия не са изключени, но те бързо ще бъдат разрешени поради някои външни фактори, които ще влияят на връзката. От вас се изисква да бъдете по-романтични и инициативни. Често правете приятни сюрпризи на любимия. Семейните, трябва повече да се грижат за своите близките. Може би някой от роднините ви е обиден, поради недостатъчно внимание. Време е да посетите по-възрастните роднини и да им окажете подкрепа.

Необвързаните, въпреки че ще се ползват с популярност, няма да искат да приемат знаци на внимание. Вероятно сте измъчени от минали отношения или просто нямате време да се занимавате с личния си живот поради някакви проблеми. Въпреки това, сега периода е благоприятен за комуникация с хората около вас. Много от представителите на знака, ще трябва да работят върху своя характер, тъй като понякога отблъсквате добри хора.

Кариера и финанси

В работата може да се сблъскате с проблеми, свързани с личните амбиции и планове. Нещо ще се обърка, няма да стане така както сте очаквали и това ще ви разстрои. Бъдете готови да проявите издържливост и търпение. Някои колеги, могат да ви сметнат за груби и да ви избягват. Погрижете се за задачите, които са ви възложили шефовете. И ако не всичко върви по план, не се изнервяйте, а спокойно се адаптирайте към ситуацията.

Бизнесмените ще бъдат изправени пред големи рискове или загуби. В резултат на пречките, може да се отчаяте. Въпреки това, скоро ще настъпи положителен период. Междувременно избягвайте да сключвате големи сделки и да правите покупки. В края на месеца ще се появят стари връзки, които ще помогнат в развитието на бизнеса.

Безработните, най-накрая ще започнат да ходят по интервюта, но скоро ще разберете, че има твърде много работа, която не е достойна за вас. Искате веднага да седнете на стола на шефа, но нещата не са толкова прости. Ще трябва да преминете през някои трудности, за да завоювате работата на мечтите си. Не губете време, а се настройте за рутинна работа без голяма отговорност.

Здраве

През май се очаква, обостряне на хроничните заболявания. Ще ви измъчва главоболие и проблеми с кръвното налягане. Подгответе се предварително за неразположенията. Започнете превенция. Сега може да отделите време за себе си и да приведете тялото си във форма. Ако се занимавате със спорт, избягвайте да се натоварвайте прекалено много.

Вашата воля ще ви помогне да коригирате диетата си и да премахнете всичко излишно от менюто си. Сега имате нужда от храна, богата на витамини. Алкохолните напитки провокират стомашно-чревни заболявания. Имайте това предвид, когато отивате на парти.

ТЕЛЕЦ

През май представителите на зодия Телец, ще бъдат погълнати от мисли и затънали в носталгия. По това време, ще ви привличат философски настроените личности. Ще искате да се разберете в себе си и да анализирате миналото си поведение. Въпреки това е препоръчително да не флиртувате с миналото, а повече да живеете в настоящето. Много от вас ще искат да открият в себе си творчески потенциал, който да доведе до успех.

През този период ще подлагате всичко на съмнение, дори ако обстоятелствата се развиват благоприятно. Ще считате, че сега основното е духовното израстване и моралните принципи. Погледнете на всичко, което се случва безпристрастно и ще се уверете, че животът ви се развива доста добре. Не си измисляйте проблеми, с които героично да се борите. Погледнете на живота с оптимизъм, защото всъщност нямате причина за тъга. Запомнете: всичко което се случва сега, е за добро.

Любов и семейство

Благодарение на вашата откритост, личният ви живот ще засияе с ярки цветове. Любимият човек, ще се възхищава от чистотата на вашите помисли. Сега е препоръчително по често да общувате с партньора, в противен случай отношенията ще изтинат и ще станат безинтересни. Личният живот, през май ще има успех, само ако песимизмът не ви принуди да седите безделно. Покажете решителност за укрепване на романтичния съюз, споделете с любимият си вашите планове за бъдещето, разкажете му за чувствата си. Прекарвайте повече време заедно.

Необвързаните представители на знака, не си струва да си губят времето в безплодни мечти. Сега ще имате възможност, да направите нови запознанства. Ще бъдете популярни. Често ще ви се обаждат и ще ви обсипват с внимание, всичко това благодарение на невероятната ви привлекателност. Този период ви е даден за самоусъвършенстване. Насладете се на вниманието на противоположния пол. Семейните трябва да обръщат по-голямо внимание на партньора и често да остават сами.

Кариера и финанси

През този период е най-добре, да останете в сянка. Сега шефовете няма да са благоразположени към вашите инициативи и амбиции за повишение. Спокойно вършете работата си и не натрапвайте мнението си, в противен случай рискувате да създадете конфликт не само с шефовете, но и с колегите. За бъдещият си успех, четете и учете повече. Запишете се на курсове за повишение на квалификацията. Сега е необходимо качествено да извършвате работата, с която сте свикнали.

Тези които имат собствен бизнес, вероятно ще срещнат някои трудности, които ще изискват влагане на пари. Ще трябва да похарчите някаква сума за важен бизнес проект. Вашите деца, също ще се нуждаят от материална подкрепа. Но бъдете сигурни, че скоро ще настъпи период, който ще покаже, че финансовите ви инвестиции са били изгодни.

Здраве

Нервното напрежение и заседналият начин на живот, няма да повлияят добре на вашето здраве. Отделете време за занимания със спорт, не забравяйте да правите упражнения всяка сутрин. Тези дейности ще ви заредят с положителна енергия и ще повишат жизнеността ви.

През месец май, има риск за хранителни отравяния. Внимавайте с храната. Консумацията на пикантни и мазни храни, може да причини храносмилателни разстройства. Водете здравословен начин на живот и не се хранете на съмнителни места. Приемът на алкохол, също не е полезен. Минимизирайте пиенето и се заемете с профилактика на здравето си.

 

БЛИЗНАЦИ

За да получат нещо ново в живота, представителите на зодия Близнаци първо ще трябва да решат старите проблеми. Спомнете си за всички въпроси, които сте оставили настрана за по късно и един по един започнете да ги решавате. Колкото и да е страшно, винаги ще се намери някой който да ви помогне. Щом завършите всички стари дела, в живота ви ще влезе нещо ново и непознато. Най-вероятно точно това сте чакали.

През май има две неща които може да ви спъват, обичате да казвате неприятни неща право в очите и сте импулсивни. Сега е препоръчително да се контролирате, това ще ви доближи до постигането на целите. Не се страхувайте да преразгледате плановете си и да изоставите всичко, което вече е остаряло. И за да се развива наистина успешно месецът, не предявявайте прекомерни изисквания към втората си половинка.

Любов и семейство

Семейните, ще се радват на идилични отношения. Сега всичко ще си бъде на мястото и няма да има нужда от никакви промени. Май ще бъде прекрасен месец за обновяване на дома. Сега е време да направите освежаващ ремонт или да се преместите на ново място за живеене.
Всички усилия ще бъдат приятни и ще ви обединяват с партньора. Но не забравяйте и за интимността, обърнете специално внимание на тази страна от връзката.

Необвързаните представители на знака, сами няма да разберат как неусетно ще влюбват в приятен и мил човек, който ще сподели напълно вашите чувства. Това може да не са отношенията, които сте си представяли, но те ще ви донесат перфектно спокойствие и безпрецедентно щастие. Насладете се на този момент, но не разказвайте на никого за вашата връзка. Някои от приятелите ви, могат да завиждат, нека това не се превърне в пречка за вашето щастие.

Кариера и финанси

Най-накрая, ще дочакате промени в работата. Иновациите ще ви бъдат от полза. Ще успеете да подобрите финансовото си положение и да получите определен статус. Само не бъдете арогантни, в противен случай бързо ще си създадете врагове. Изпълнявайте задълженията си и не приемайте чужда помощ. Сега сами успешно ще се справите с всички задачи. Офисните романи са опасни през май. Избягвайте всякакви флиртове на работното място, в противен случай не само ще съсипете репутацията си, но и ще си създадете проблеми у дома, тъй като слуховете ще се разнесат мълниеносно.

В края на пролета, ще се справяте добре с творческите проекти. Ако отдавна мечтаете да изразите себе си чрез картина или песен, сега е моментът. Ще има хора, които ще харесат вашата работа, а други ще са готови да сътрудничат с вас. Само помнете, че в този месец има риск за финансови загуби, така че не рискувайте напразно парите си. Струва си да избягвате големи сделки, ако усетите клопки. Също така отложете покупката на недвижим имот за известно време, в противен случай рискувате да купите имот с „проблеми“.

Здраве

През май, ще са благоприятни всякакви превантивни процедури за поддържане на физическото ви състояние. Ако имате възможност заемете със спорт, плувайте, често излизайте на разходка. Намерете приятел, който ще ви поддържа в здравословния начин на живот и ще ви помага да развиете силата на волята.

В края на месеца, може да ви безпокои главоболие, най-вече поради рязката промяна на времето. Ако имате очевидни симптоми, консултирайте се с лекар. А при леко неразположение, опитайте да си помогнете с масажи, разтривки или пийте билкови тинктури. Месецът също е подходящ, за избавяне от вредните навици.

РАК

През месец май представителите на зодия Рак, ще могат да преодолеят себе си и да простят на някого дългогодишна обида. Сега ще бъдете водени от желание да станете по-добри и да промените ситуацията наоколо. Вашата увереност ще ви помогне да се отървете от минали страхове, които ви пречат да започнете нещо ново. Не се бойте от промените и смело се движете напред. Около вас винаги ще има хора, готови да помогнат в новите начинания.

Може би, май ще стане повратна точка във вашият живот. Този месец, определено ще имате късмет. Въпреки че, ще трябва да преодолеете много препятствия, този вид битка ще закали вашият характер. Хората ще се отнасят към вас с уважение и симпатия. Именно за вашият знак се откриват вратите на новите възможности във всички области. Не пропускайте този шанс. Бъдете по-смели при вземането на различни решения. И ако направите грешка, не се подлагайте на остра критика – приемете всичко като ценен опит.

Любов и семейство

През май всичко ще се формира според вашата воля. Ако искате да изведете отношенията си на ново ниво, тогава успешно ще го направите. Много от вас, ще се примирят със своето положение и ще започнат да се радват на живота. Това е много похвално. Краят на месеца е идеален за подреждане на дома и създаване на уют. Вашите любими хора, ще бъдат приятно изненадани от промените които се случват с вас. Ще почувствате тяхната любов. Насладете се на приятното време и отпуснете всички проблеми, които ви вълнуват. Скоро ви очаква неочаквана изненада от втората половинка, която силно ще ви удиви. Не забравяйте също да се погрижите за по възрастните си роднини, те сега ще имат голяма нужда от вас.

Необвързаните представители на знака, ще искат да привлекат вниманието на представителите на противоположния пол, ще флиртуват и ще завързват необвързващи романи. Не трябва обаче да забравяте да сте внимателни, не се увличайте прекалено, в противен случай последствията може да не са много приятни.

Кариера и финанси

В работата през май са възможни промени и размествания. Бъдете готови, да бъдете прехвърлени в друг клон или помолени да поемете временно отговорностите на другите. Ще бъдете доволни, че тази работа е добре платена. Ако обаче решите да смените работното си място, обстоятелствата ще са на ваша страна и ви обещават успех в новите начинания.

В края на месеца може да възникне неприятна ситуация, която да нажежи отношенията с колегите. Възможно е да възникне проблем с документите или да има изтичане на важна информация към конкурентите. Може да бъдете насправедливо обвинени, което да предизвика вашето възмущение. Финансовата ситуация, няма да причинява неудобства. Вие харчите парите си рационално и не ги оставяте да изтичат между пръстите ви. Винаги имате резерв за утре и никога не заемате пари, ако не е спешно.

Здраве

През май здравето ви, ще бъде на доста високо ниво. Само повишеният стрес, може да причини безсъние. В този случай ще ви помогне релаксиращият масаж, ароматните вани и медитацията. Трябва повече време да прекарвате на чист въздух, да правите упражнения и да се занимавате със спорт. Пазете нервната си система: не си позволявайте да изпадате в депресия и не се самокритикувайте.

В този период също нараства вероятността за травми, така че избягвайте потенциално опасни места. Погрижете се за кожата си, сега има голяма вероятност да получите наранявания и изгаряния. Не подценявайте ефекта на ултравиолетовата радиация върху тялото си. Използвайте предпазни средства, за да избегнете проблеми с кожата.

ЛЪВ

През май представителите на зодия Лъв, ще бъдат погълнати от работа. През този период е нежелателно да започвате нещо ново, по-добре се концентрирайте върху старите задачи. Трябва да се научите на сдържаност и постоянство, за това месец май е перфектен. Няма да искате да молите никого за помощ и подкрепа, защото ще бъдете уверени в своите способности.

Вие сте надарени със забележителна психологическа сила. Възможно е събитията да не се развиват съвсем гладко, но вие никога при никакви обстоятелства не се отказвате и продължавате да следвате упорито своите убеждения. За да избегнете проблеми, не участвайте в авантюри, бъдете скромни и контролирайте поведението си.

Любов и семейство

Семейните ще трябва да обърнат по-голямо внимание на своите деца. Възпитавайте ги, не само като ги наказвате. По-често ги хвалете и подкрепяйте. Вашата половинка, също ще се нуждае от обич и внимание, дори и отстрани да не ви изглежда така. Ако несправедливо ви обвинят в изневяра или лъжа бъдете готови да се защитавате, разбира се ако помислите ви са чисти. Малко вероятно е да успеете да докажете своята лоялност, тъй като няма да имате много време за семейство, сега работата ще ви погълне.

В средата на месеца, са възможни проблеми с приятелите. Ще отделите много време, за изясняване на отношенията и търсене на истината. Може да станете заложник на нечии драми и ще действате като отдушник, ще изслушвате всички и ще давате съвети. Учете се от чуждите грешки и сами не ги допускайте.

Кариера и финанси

В работата не обичате да сте подчинени и копнеете за ръководна длъжност. Препоръчително е да потърпите и изчакате най-малко до края на месеца, след това продължете с активните действия. Близък до вас човек, ще ви помогне да се придвижите нагоре по кариерната стълбица. Не забравяйте да покажете своята благодарност.

В ежедневието постоянно ще възникнат неприятности и спорове. Ето защо избягвайте да вземате важни решения, не подписвайте големи договори и винаги проверявайте документите. Сега има голям риск, глупаво да попаднете в капана и да бъдете измамени. Следете портфейла си и не давайте пари назаем. Може да се наложи сами да взимате заеми, но е препоръчително да избягвате максимално подобни задължения.

Безработните трябва да изчакат неблагоприятното време и да започнат търсене в края на месеца. Сега няма да има достойни предложения за вас, а да се съгласяте на вякаква работа поради безизходност, не е най-добрият вариант.

Здраве

През май не ви застрашават сериозни здравословни проблеми, максимум може да получите някоя травма поради небрежност. Трябва да внимавате, докато шофирате. Основният удар ще поеме нервната ви система, която сега ще е нестабилна. Ще трябва да издържите на буря от емоции и ще се давите в приливи на чувства. Подобни емоционални вълнения, могат да доведат до невроза, която ще изисква почивка в санаториум или извън града. Трябва да се научите да поддържате душевен баланс, йога, медитация и плуване са идеални за това. Правилното дишане е ключът към спокойствието.

В края на пролетта обърнете внимание на зъбите и ушите. Вероятни са внезапни проблеми с гърлото и носа. При всякакви симптоми, никога не се самолекувайте. Максимум, може да си помогнете с алтернативни методи, преди да отидете на лекар. Защитете дихателната си система и не се преохлаждайте.

 

ДЕВА

Представителите на зодия Дева през май, ги очаква натоварено време изпълнено със срещи и тичане наоколо. Заради постоянното бързане, съществува риск от измами и пропуски. Затова бъдете максимално внимателни и бдителни. Отделете повече време за себе си и вашите близки. Не забравяйте да спазвате режим на сън и почивка, за да не бъдете изхвърлени от бурния ход на живота.

Със сигурност ще бъдете изтощени, но работата през май ще изисква вашето присъствие – назряват промени към по-добро. Благодарение на самокритиката и взискателността към себе си, вие бързо се развивате и достигате определени бизнес и социални върхове. Да, и личният живот ще бъде в разгара си: време е да направите избор между минало и бъдеще. За вас е много важно да чувствате, че сте обичани и да знаете, че любимите хора ще ви подкрепят във всяка ситуация.

Любов и семейство

През май, може да се уплашите от бъдещите си задължения. Не забравяйте, че сега не е момент да отстъпвате, ще трябва да направите това, което сте си обещали преди време. Трябва да докажете на себе си и втората половинка, че сте готови за повече, отколкото имате. Първата половина на месеца, е идеална за забавления с любимия човек. Прекарвайте повече време заедно, гледайте филми, обсъждайте прочетени книги и не забравяйте да се поглезите с романтична вечеря за двама.

Семейните трябва да опитат нещо ново. Може да промените местоживеенето си или да помислите за дете. Всякакви промени ще са ви от полза и ще допринесат за връзката. Но с досадни и лъжливи приятели трябва да се сбогувате, в името на вашето благо. Някой умишлено ще ви притеснява и ще се меси в семейството. Не трябва да допускате това, вземете всичко в свои ръце и контролирайте ситуацията.

Кариера и финанси

Нещо постоянно ще ви дразни на работното място през май, ще искате да оставите всичко и да се преместите на ново място. Но не е препоръчително да прибързвате. Помислете и претеглете всичко, не е факт че скоро и новата работа няма да ви омръзне, но ще е изключително трудно да се върнете назад и да спечелите доверието на шефа. Научете се да цените това, което имате. По-добре усъвършенствайте съществуващите си умения.
Май не е най-доброто време за подписване на важни документи. 4, 16, 17 и 20 май, ще са неблагоприятни дни. Избягвайте големи сделки и преговори в тези периоди.

Тези които имат собствен бизнес, трябва внимателно да проверяват всички документи, тъй като има риск от пропуски. Новите начинания, могат да се провалят, така че не се захващайте със сложни въпроси и проекти. Ако имате възможност за известно време да оставите работата, тогава с удоволствие го направете. Сега е най-добре да отпуснете ситуацията и да си отдъхнете от рутината, така че скоро с нови сили да се върнете към делата.

Здраве

По отношение на здравето през май, трябва да спазвате мярка във всичко: и във физическата активност, и в храненето. Имайте предвид, че преяждането може да доведе до храносмилателни разстройства и лошо настроение.

Вашето физическо състояние ще зависи пряко от емоционалното. Ето защо, оставете лошите мисли, не се самобичувайте, отпуснете страховете и обидите и ще започнете да се чувствате много по-добре. Излизайте по-често на чист въздух.

ВЕЗНИ

През май представителите на зодия Везни, на няколко пъти ще бъдат изправени пред някакъв избор. Действайте с ума си, а не с чувствата, в противен случай ще си създадете проблеми. Възможно е, да се сблъскате с конфронтация у дома и на работното място. Опитайте се да не правите личните неща, публично достояние и действайте както решите. Препоръчително е да не следвате съветите на приятели и роднини.

Поради факта, че винаги сте съпричастни към проблемите на другите, понякога ви използват и това ви разстройва. През май ще искате да се отдалечите от света, за да намерите вътрешен баланс и да заживеете в хармония със себе си. Ако може вземете си отпуска, ако не кратко пътуване или интересно организиран уикенд ще бъде много полезен. Новите преживявания ще ви помогнат да погледнете по-различен начин на старите проблеми. Може би много от тях ще се окажат преувеличени.

Любов и семейство

През май, ще трябва да се борите с претенциите на близките. Всички те ще бъдат оправдани, а проблемите ще възникнат главно въз основа на финансови провали. Ще ви трябва голяма сума за домашните дела или за образованието на децата, което ще доведе до спад на вътрешните сили. Препоръчително е да не се отчайвате и да не устройвайте конфликти. По възрастните роднини, ще ви предоставят финансова подкрепа, когато това е наистина необходимо.

Младите двойки ще преминат, през тест на чувствата. Във вашата връзка страстите ще кипят, от секс до жестоки кавги. Е, това е по-добре отколкото рутината, най-накрая ще се събудите и ще погледнете на отношенията си по-нов начин. Повечето двойки, достойно ще преживеят това изпитание, но някои представители на знака няма да искат да се примирят с трудностите и ще предпочетат друг път.

Краят на пролетта, ще ви зареди с палитра от усещания, може би ви очаква приятно прекарване на времето с близките някъде извън града. Приятните емоции ще внесат идилия и комфорт в домашната атмосфера.

Кариера и финанси

Последният месец на пролетта, няма да внесе нищо ново в работата. Ще изпълнявате задълженията си както обикновенно и ще усъвършенствате знанията си. Възможно е да се запишете на курсове за повишаване на квалификацията или други подобни мероприятия, които да повишат вашия професионализъм.

Бизнесмените ще имат възможност да разширят бизнеса си и да се опитат в нещо ново. Всичко, свързано с търговията, ще работи добре. Внимателно се отнасяйте към персонала си, сред работниците, има хора, които развалят репутацията на вашата фирма. Също така отървете се от служители, които небрежно си вършат работата. Поради тях може да загубите много пари.

Творческите натури най-накрая ще реализират някои свои стари фантазии и ще покажат на другите своята работа. Не се притеснявайте от разнообразните отзиви за вашата работа. Скоро ще се появи човек, който ще ви помогне в промотирането на вашият нов бизнес.

Здраве

През май трябва да помните, че нервното напрежение може да доведе до различни здравословни проблеми. Отпуснете се и често излизайте на чист въздух, през уикенда се опитайте да се разсеете от всички проблеми. Водете здравословен начин на живот. Откажете се от консумацията на пикантни храни, алкохол. Обърнете внимание на начините за прочистване на тялото.

Краят на пролетта, може да донесе обостряне на хронични заболявания на носоглътката. Възможни са прояви на ринит, алергии и синузит. Във вашата аптечка винаги трябва да има средства за оказване на първа помощ, а в случай на остри усложнения незабавно се обърнете към лекар. Всеки изход от болест през май, ще бъде благоприятен.

СКОРПИОН

В края на пролетта представителите на зодия Скорпион, ще трябва да работят много усилено. Очакват ви напрегнати дни, но те ще дадат плод под формата на доста голяма финансова печалба. Много от представителите на знака, ще се окажат заложници на ситуация в семейството. Може да ви обвинявате за неща, които не сте направили. Във всеки случай не трябва да се отпускате, а да се защитатавате.

Вие винаги знаете точно какво искате. През май ще имате някакво мистично влияние върху другите и ще го използвате, за да разрешите повдигнатите проблеми. Ще постигнете това, което искате, със страст, на която другите знаци не са способни. Може би си струва да охладите желанията си, защото играчката, за която мечтаете, със сигурност ще ви омръзне след няколко дни. В края на месеца е много вероятно, да се окажете в неудобно положение, но в крайна сметка ще спечелите.

Любов и семейство

През май, ще искате да промените обстановката около себе си. И няма значение дали става дума за отношения или мастоживеене. Не сте доволни от сегашното положение на нещата и няма да чакате промените, а сами ще ги инициирате. Някои ще вземат важно решение за прекратяване на връзката, а други които отдавна са влюбени, ще се решат на брак. Ще има и такива, които ще решат да създадат дете. Към всички действия се отнесете внимателно, за да не съжалявате по-късно за нещо което сте направили.

Младите представители на знака, ще бъдат изправени пред тежки изпитания на отношенията. Възможно е да се окажете заложници на собствените си чувства и емоции. Без да го искате, може безпаметно да се влюбите и дори няма да може да контролирате мислите си. Най-досадното е, че няма да бъдете оценени и да отвърнат на чувствата ви веднага, ще трябва да се потите, за да завоювате човека, който харесвате.

В края на май организирайте за себе си и своите близки забавен уикенд сред природата. Направете барбекю, играйте волейбол и правете слънчеви бани. Отпуснете тялото и душата си, това ще ви помогне да се сближите още повече с любимите си хора и да разредите обтановката.

Кариера и финанси

През май трябва да проявите своя професионализъм и да не разпилявате времето си. Всички очакват от вас страхотни резултати и предложения. За да оправдаете очакванията, опитайте се да си поставите приоритети и планирайте времето си. Благодарение на своята находчивост, ще може да насочите всяка ситуация в желаната посока, а с творческото си мислене, ще се покажете пред ръководството в нова светлина.

За бизнесмените положението ще е по-трудно, защото конкуренцията ще се засили. Някои методи ще станат неефективни и ще трябва да търсите нови пътища. В трудни моменти влиятелни хора които познавате отдавна, ще ви помогнат. Благодарение на добрите си връзки, ще останете на печеливша позиция и няма да загубите много пари. Освен това, в скоро време ви очаква наследство или печалба. Това ще бъдат лесни пари, които спокойно може да похарчите за себе си и любимите хора.

Здраве

Всякакви неразположения през май, ще бъдат причинени от стрес. Главоболие, замаяност, сърцебиене, всичко това ще бъде причинено от силно напрежение. Ако все още не знаете как да медитирате, сега е моментът да се научите. Овладейте умения за релаксация и правилно дишане и тогава ще може да контролирате емоционалното си състояние в трудни моменти.

За да поддържате здравето си през май, ще помогнат умерените упражнения и правилното хранене. Полезни ще са продуктите, които помагат за прочистване на организма. Заниманията на открито, ще са от голяма полза. Опитайте се да съхраните положителното настроение и тялото ви ще работи като по часовник.

СТРЕЛЕЦ

В края на пролетта за представителите на зодия Стрелец, с приоритет ще бъдат отношенията и семейството. Ще трябва да обърнете много внимание на децата и възрастните роднини. Вашата отговорност ще ви помогне, да установите топли отношения с всички. Май ще донесе много позитивни емоции, така необходими ви в живота. Търсете положителните моменти във всичко.

Май е времето за тотален реванш – ще бъдете молени да се върнете, не само от бивши любими, но дори и от шефове. Не отрязвайте веднага всички – на някои молби трябва да отговорите със съгласие. Вашите организационни умения, ще удивяват обкръжаващите. Благодарение на умението да обучавате другите, високата общителност и отговорност, май ще стане много успешен за вас.

Любов и семейство

Настъпва благоприятно време, за активно общуване и контакти. Любовните отношения стремително ще се развиват, предишните обиди и кавги ще бъдат изгладени. През май ще придобиете много нови приятели, заедно с които ще преминете през редица изпитания. С някои от тях, ще останете приятели за цял живот.

Само не трябва да се фокусирате върху отрицателните чувства и ревността. Опитайте се да избягвате лошите мисли и се научете да генерирате добри. Дайте на партньора си надежда за по-добро бъдеще, докажете вашата любов. В края на месеца ще се появи човек, който ще се меси в личните ви дела и ще се опита да съсипе ситуацията у дома. За да предотвратите това, трябва да сте максимално честни и спокойни. Не забравяйте, че във всичко, трябва да търсите положителното.

Краят на пролетта, е добър период за необвързаните. Ще срещнете човек, с когото ще искате да изпитате нови усещания. Той може да стане ваш добър приятел или страстен любовник, но това няма значение, важното е да изпитате цялата палитра от позитивни емоции и да разпръсквате хормони на щастието.

Кариера и финанси

На работа всичко ще продължи както обикновено. Личните проблеми ще ви вълнуват повече, от изпълнението на работния план. Някои от вас, могат да се сблъскат с проблемна ситуация в работата, благодарение на сплетните на колеги. За да предотвратите това да се случи, старайте се да не доверявате тайните си, дори на близките колеги.

Ще ви бъдат поверени нови задължения, с които успешно ще се справите. На някой ще му провърви временно да заеме шефското място и да се пробва в нова роля. За стремителните, сега е подходящ момент за придвижване нагоре по кариерната стълбица. От вас се изисква да дадете всичко възможно от себе си и да покажете своя потенциал. Тези, които работят за себе си, могат да разчитат на материално благополучие. Сега е благоприятно време за натрупване на пари и изплащане на дългове. Възможно е да ви върнат дълг, за който отдавна сте забравили.

Здраве

През май здравословното ви състояние, ще позволи да забравите за лекарите, а народната медицина ще бъде доста ефективна за профилактика. Вашето състояние ще зависи от емоционалното ви настроение. Не се безпокойте за дреболии. Добрата почивка през уикенда, приятната компания, контрастен душ – и сте готови за нови предизвикателства.

За да сте здрави през май, практикувайте здравословно хранене. Алкохолът, кафето, пърженото и мазното, със сигурност ще събудят хронични заболявания, които ще помрачат пролетните дни. За поддържане на душевното състояние, намерете нещо по ваш вкус. Това може да бъде спорт, йога, медитация, танци.

КОЗИРОГ

Представителите на зодия Козирог ги очаква един позитивен месец, през който няма да се налага да се сблъскват с неочаквани и лоши неща. Ще може лесно да спечелите всяко сърце и да благоразположите към себе си нови хора. Вашата общителност ще помогне да постигнете успех, както в личната сфера, така и в кариерата. Хванете бика за рогата и продължете напред към новите начинания.

През май, ще е много полезно да се доверите на интуицията си. Събития, на които инициатори ще бъдете лично вие, ще ви бъдат от полза. Наблюдавайте всичко, което се случва наоколо. Всеки детайл или новина, може да станат решаващ елемент за постигането на целта.

Любов и семейство

Необвързаните ще завладеят сърцето на всеки, когото пожелаят. Представителите на противоположният пол ще ви правят комплименти, поднасят подаръци и ще се опитват по всякакъв начин да започнат с вас роман. Не бързайте с избора, сега може да направите грешна стъпка и да се спрете на ненадежден човек, с когото бързо в впоследствие да се разделите.

Семейните ще се измъчват от съмнения в съпруга. Разбира се за това, ще имате причини. Мнозина ще искат да прекратят дългогодишната си връзка. В крайна сметка сте имали шанс да поправите всичко и сега бъдещето на отношенията, ще зависи от вашето решение. Могат да се разиграват серозни семейни кавги до края на месеца, ще трябва нещо да делите, да изяснявате, проверявате. Умората от това, ще ви помогне да направите правилния и неотменим избор.

Кариера и финанси

Винаги позитивни, през май може да сте малко тъжни заради финансови проблеми. Ще трябва да се отказвате от нещо и да спестявате пари за важни дела. Хобито може да ви помогне да спечелите допълнителни пари. Ако имате някакъв талант, сега има всички шансове не само да блеснете пред приятелите, но и да намерите работата на мечтите си. Бъдете сигурни, че за вашите дарби бързо ще се намерят спонсори и нещата ще тръгнат нагоре.

Работохолиците от вас, няма да усетят никаква промяна. Задълженията няма да се увеличават, а всички те са ви добре познати. Ще ви помогне да се откроите от тълпата солидният стаж в друг град или държава. Не бива да пропускате такъв шанс, дори и да се страхувате да напуснете зоната си на комфорт. В края на месеца резултатите от вашата успешна работа, ще бъдат обобщени. Ще получите премия, която ще отразява ефективната ви работа. Мнозина ще могат да се утвърдят като целенасочени и трудолюбиви служители.

Здраве

Здрвето ви ще е на висота, нама да е нужно да лежите в болница или да се подлагате на продължително лечение. За да предотвратите все пак евентуални заболявания, излизайте по-често на чист въздух, той ще е от голяма полза за дихателната система.

Май е най-доброто време, да започнете да обръщате внимание на здравословния начин на живот и да се отървете от вредните навици. Сега тялото ви, ще има достатъчно сили да се справи с това.

ВОДОЛЕЙ

 

Представителите на зодия Водолей, в началото на май е добре да се въздържат от сериозни опити да променят нещата. Колкото и да искате иновации, ще трябва да изчакате малко. До края на месеца, ще се появят нови възможности, които ще добавят интриги и вълнения за в бъдеще. Не се тревожете, само добри новини ви очакват.

Не може дори да си представите, колко бързо ще се завъртят събитията през май! Не изпускайте момента и тогава определено ще може да се възползвате от възникналите възможности. Безкрайният натиск на работното място, заплашва да влезе в нов кръг. Но това ще ви донесе и нови перспективи, растеж на приходите, полезни връзки.

Любов и семейство

Семейните ще искат да прекарват повече време извън дома и да контактуват с приятели. Постоянно ще ви се обаждат за разговори, срещи, пътувания извън града. Такова ежедневие, ще ви харесва. Въпреки това, не забравяйте да прекарвате известно време със семейството си. Обръщайте внимание не само на приятелите, но и на домакинските дела, които няма да търпят отлагане. Средата на месеца, ще донесе много проблеми и с децата. Сега вашето дете, ще изисква максимално внимание.

Влюбените, ще се определят с новия статус във връзката. Ще се наслаждавате на всичко, което се случва. Единствено може да ви смутят някой слухове или мнение на близките по този въпрос. Добре е, да вземете под внимание някои от тяхните съвети. Основното е, да направите правилен и обмислен избор. Ако трябва да решите между семейството и новата връзка, то изберете първото. Тъй като чувствата, скоро ще започнат да изтиват и ще видите истинската същност на избраника си.

Кариера и финанси

Кариерата няма да се развива бързо. Очаква ви обикновено ежедневие, което няма да донесе нищо ново. Обаче, ако сте тясно ангажирани с важен проект, ще се докажете пред началниците си като надежден и целенасочен служител. Добрите отзиви, ще ви бъдат полезни в бъдеще. Може би ще бъдете изпратени на интересна конференция или вълнуващо бизнес пътуване.

В частния бизнес могат да настъпят някои промени поради финансови затруднения. Ще трябва да се разделите с нещо или да уволните ред служители. Тези мерки ще са необходими, за да останете на повърхността. При взимане на важни решения, слушайте само онези, на които имате 100% доверие.

Около вас има много завистници, които под прикритието на приятелството могат да дадат катастрофални съвети. Финансовите затруднения, ще засегнат много от вас. Това ще се дължи на неочаквани разходи или дългове. Следващия месец ситуацията ще се стабилизира, но засега не трябва да харчите много, а да спестявате и планирате бюджета си.

Здраве

Интензивният работен ритъм през май, ще изисква специално внимание към здравето. Трябва да спите достатъчно, да се храните пълноценно, а в случай на емоционален стрес, да приемате успокоителни средства. Уикендите, ако е възможно, се препоръчва добре да си почивате.

Препоръчително е също, ако почувствате неразположение, да отидете на лекар и да не карате болестта на крак. Правилното хранене и пробиотиците, ще ви помогнат да се възстановите по-бързо.

РИБИ

За представителите на зодия Риби, май ще бъде един добър месец, който ще донесе много приятни моменти. Ще почувствате нова тръпка от живота, ще се усмихвате по-често и ще искате да промените имиджа си. В този период, ще гледате на света по-позитивно. Ще срещнете много нови хора, които ще ви бъдат полезни в живота.

През май трябва да бъдете по-внимателни и разчетливи, подобна политика ще ви донесе късмет и много ползи. Размишлявайте върху текущите събития, анализирайте природата на хората и собственото си поведение, работете за премахване на вредните навици. Ако има нещо важно в работните планове, опитайте се да го отложите. Новите начинания, може да не получат желаното продължение. Не забравяйте също да се срещнете с онези приятели, които не сте виждали от дълго време, и обърнете внимание на по-възрастните членове на вашето семейство.

Любов и семейство

Необвързаните ще бъдат ентусиазирани и ще искат да променят имиджа си. Представителите на противоположния пол, ще ви затрупват с внимание и за вас ще остане само да се наслаждавате на комплиментите и подаръците. В края на месеца често ще ходите на срещи, които видимо ще ви сближат с някого. Въпреки това не избързвайте, а оставете всичко да се развива от само себе си. Трупайте опит, общувайте и получавайте незабравими уроци.

Семейните могат да изпитат известно отегчение във връзката. Разнообразете живота си с нещо ново, добавете интересни моменти към интимния живот. Охлаждането в отношенията, не трябва да ви тласка към измяна. Поговорете с партньора си за проблемите и се опитайте да намерите изход. Добър изход от ситуацията ще бъде организирането на романтични вечери, подаръци, изненади, така че да преживеете един нов меден месец. Обърнете внимание също на вашите комплекси. Трябва да сте по-открити и доверчиви. Оставете депресията и лошото настроение и се усмихвайте по-често, така ще привличате повече добри хора към себе си.

Кариера и финанси

През май, може да се сблъскате с проблеми на работното място. Някой може да пуска неприятни слухове, които да ви накарат постоянно да се оправдавате. За да не затънете в неприятности, не флиртувайте с колеги и със сигурност не започвайте служебни романи. Много от вас дори може да сменят работата си, заради трудната атмосфера.

В началото на месеца ще бъдете затрупани със задачи, които ще изискват бързо решение. Ако не може да се справите сами, потърсете помощ от надежден човек. Не приемайте нови проекти или задачи, за които не сте сигурни. С голяма степен на вероятност, няма да може да ги довършите навреме.

Радостното е, че поне пари няма да ви липсват. Няма да е нужно да заемате пари или да спестявате. Ще имате достатъчно средства, за ежедневните си нужди и забавления. Само избягвайте лотарии и други хазартни игри. Сега е по-добре да не рискувате, в противен случай може да загубите голяма сума.

Здраве

През май се препоръчва да се подложите на витамино-терапия, за да подобрите здравето си. Ако смятате, че резервите на организма ви са ниски, опитайте се да не се преуморявате. Прекарвайте уикендите на чист въздух, физическата активност трябва да присъства в живота ви.

Не забравяйте да си направите балансирана диета. Храните с високо съдържание на захар, няма да повлияят по най-добрия начин на състоянието на организма. Добре е също да направите прочистване на тялото си, като консумирате повече органични продукти, сурови зеленчуци, плодове и много вода.

vlastta.bg

 

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2021
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement