Connect with us

Водещи новини

Предложение за Овен, провокации за Близнаци

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

До обед се въздържайте от инициативи, особено такива, които носят противопоставяне между стари и нови партньори. Постарайте се да правите всичко, без да влагате прекалена емоция. Планирайте начало на ремонти и възстановителни дейности. Ден на съзиданието. Получавате предложения. Планирайте възстановяване на стопирани производства до десетина дни.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Време е да се започне начисто в отношенията. Очертават се неприятни разговори, след които някой ще си тръгне, а друг ще се примири и ще остане. И в двата случая ще остане и стаеното недоволство и намерение за измъкване от неприятната ситуация на зависимост. Луна и Марс ви облъчват в пречупващи аспекти. Не отивайте в крайности, ако не искате да претърпите загуби.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

До обед сте обект на провокации. Сдържайте емоциите. Нищо ново да не се започва. Не се обвързвайте с нови поръчки и доставки независимо изгодните предложения. От обед ситуацията ще се обърне във ваша полза и интерес. Добре е да започнете ремонти и подобрения у дома и в офиса. Време е да пренаредите дейноста си в съответствие с новите условия и изисквания.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Контролирайте емоциите и не отговаряйте на провокации до обед. В организма ни се включват енергии на финно ниво. Следобед вземете важни решения за промяна. Една среща ще ви доближи до явен или таен източник на сила и ресурси. Време е да обедините интересите си с роднини и съмишленици в съвместен бизнес. Ще се справите поне с един проблем и ще ви олекне.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

До обед приключете с отдавна обещаните задачи и поръчки. От обед навлизате в период на успешна и действена политика. Добре е да се започнат строителни и ремонтни дейности. Ден на съзиданието и градежа. Нищо да не се руши. Намерете начин да съхраните старото, като го обградите с нещо ново и стабилизиращо. Не изпускайте децата от контрол. Ще ви ядосват.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

До обед довършете започнатото и не поемайте нови ангажименти. След това навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. До дни ще реализирате отдавна подготвени проекти и начинания, ще уредите ремонти и преустройства и ще подобрите материалното си положение. Денят се свързва с фонтана от преливаща енергия осигуряващи ви и духовна самостоятелност.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

До обед приключете стари дейности и обещаната работа. Не оставайте друг да се намесва, за да не делите парите и екстрите в последствие. От обед навлизате в стабилизиращ и творчески период. Добре е да планирате старт на нови дейности, на ремонти и строителни работи, които ще ви осигурят самостоятелен живот и работа в бъдеще. Сменете един вид труд с друг.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Ден с негативна енергетика. Помолете се за съдействие. Не започвайте дълготрайни проекти и не сключвайте прибързано договори, които не сте обмислили и съгласували с партньорите си. Днес и сърцето прескача, така както и на вас ви се иска да прескочите в чужда градина и да се възползвате от нечие отсъствие. Бъдете сигурни че капанът ще щракне, но утре ще се измъкнете.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

До обед не предприемайте нищо важно за бъдещето си. Постарайте да приключите с обещаната работа и с поетите ангажименти към някого. Следобед е време за старт на ремонтни дейности. Заемете се с благоустройството на дома и офиса, предстои промяна в начина ви на работа и живот, която ще изисква и разместване на подредбата в отношенията и обстановката наоколо.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Нищо ново и важно да не се започва до обед. Следете знаците на съдбата. Едно давещо чувство в гърдите е знак да се обърнете към по-духовна храна и светли занимания. От обед навлизате в силен и творчески период. Планирайте ремонти, строителни и възстановителни дейности през уикенда. Стартирайте нова работа и нова бизнес инициатива, от която ще печелите в бъдеще.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Очертават се рискови положения и негативни действия от страна на колеги и партньори. Ако се скарате с някого ще е за дълго. Бройте до десет преди да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате. Вземете решение за ремонти и промени, които ще помогнат да се разширите, да имате своя собствена и неприкосновенна територия. Разделете собствености и сметки.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. До обед сте пракалено самонадеяни, а това ще ви даде някои уроци. Хора в сянка ще се възползват от грешните ви избори. Ще се намерят ласкатели, които ще ви пощряват да направите един или друг устройващ повече тях ход. Отложеното за следобед ще тръгне по правилата и ще помогне да стъпите на сигурна и здрава основа.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

януари 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement