Connect with us

Последни новини

Настя Рибка, златната рибка или скандал по върховете на Русия

Публикувана

на

Разпуснатите нрави на елита на Русия, разобличени от Алексей Навални и арестуването на „съблазнителката на олигарси“ Настя Рибка, обсъдиха Станислав Белковски, Алена Попова и Виктор Шендерович в студиото на  радио“Свобода“. Но нравите са последна грижа в тази история, която може да разтърси света… Ни повече, ни по-малко.

Гитантският алуминиев бизнес на олигарха Дерипаска, стратегически за Москва,  който сега минава в американски ръце, предиззборната кампания на Тръмп, проблемите на Путин и …Настя, вкупом са най-актуалната тема. Бивша любовница на олигарха,  сега е негов враг, между другото. Защо ли?  Забърка световен скандал….

Появи се и видео, на което манекенката се извинява на руския вицепремиер Сергей Приходко и Дерипаска за причинените неприятности, докато я задържат. А те имат пръст в арестуването й, както се оказва.

Горещата тема в Русия сега наистина е именно арестът на компаньонката, последнато е най-меко и любезно казано, Настя Рибка. Случай, за който писахме преди дни.

„Цялата страна следи развитието на историята с Настя Рибка, работничката в сексуалната сфера от Белорусия“, коментира Алена Попова.

Както съобшихме беларуската манекенка Анастасия Вашукевич, известна още като Настя Рибка, задържана преди почти година в Тайланд за организиране на семинар „по сексуално обучение“, беше депортирана в родината си преди 4 дни, но арестувана при смяната на самолетите на московското летище „Шереметиево“.

Рибка не е само момиче за удоволствия – тя документира живота си подробно и демонстрира успехите си в социалните мрежи. Именно в едно от нейните видеа екипът на Навални открива не друг, а заместник-премиера на Русия Сергей Приходко на яхтата на Дерипаска край бреговете на Норвегия. И кълбото започна да се разплита.

Алексей Навални публикува разследване, в което уличи вицепремиера Сергей Приходко в подкуп, возил се е на яхта на олигарх, което си е рушвет . Там обаче той е бил като пратеник на президента Путин.

Дерипаска е близък с кампанията на президента Тръмп чрез бившия шеф на кампанията му Пол Манафорт.

Изяснено е, че в имейл Манафорт е предлагал да подсигури информация на Дерипаска за изборите през 2016 г., по-малко от две седмици преди Тръмп да приеме номинацията на републиканците. Двамата са другари по бизнес от над десет години, като отношенията им бавно охладняват, след като Манафорт завлича Дерипаска с 19 милиона долара, за които в момента двамата се съдят. След като му е отказана виза от САЩ заради криминална дейност, външният министър Сергей Лавров лично лобира Дерипаска да бъде допуснат в страната.

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни