Connect with us

България

Младежът избил семейството си с брадва в Нови Искър психар на свобода(ВИДЕО)

Публикувана

на

Младежът Георги Ранов, който изби трима от семейството си с брадва е регистриран случай в Психиатрията.  Не се потвърдиха първоначалните информации, че извършителят е военен – всъщност баща му, който е една от жертвите, е бил под пагон. Според първото съобщение на МВР младият мъж е убил родителите си, брат си и баба си. Той е задържан. Tрагедията се разиграла след тежък семеен скандал.

Георги Ранов е бил асоциален, не е работил.Получавал е инвалидна пенсия. Съседи на семейството разказват, че младият мъж на два пъти е бягал от дома си, като е обяснявал, че иска да сложи край на живота си. Веднъж роднините му го открили в Пазарджишко и го върнали в Нови Искър.По думите им убиецът е бил нормално момче, завършил е Хладилния тихникум в София, но преди пет години бил освидетелстван с психично заболяване. Баща му е редови военен, а майката е преподател в СУ. Военна полиция открила труповете на четиримата, увити в одеяло.

В първите дни на януари 2018 г. стана известно за безпрецедентно шесторно убийство в Нови Искър – престъпление без аналог в най-новата ни история. Тогава бяха разстреляни баща, син, доведена дъщеря, приятелят ѝ и бабата хладнокръвно с по няколко куршума. В кладенец на километри от къщата беше открита застреляна и майката.

Извършител бе Росен Ангелов – 56-годишен, рецидивист, с присъди за блудство с малолетна и кражби. В хода на разследването стана ясно, че той е имал интимни взаимоотношения с намерената впоследствие жена. После самият той бе открит прострелян над близкото с. Луково, докато полицията го бе обградила.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни