Connect with us

Водещи новини

Късмет и неочаквани подаръци за Водолей, трудности и кризи за Лъв

Публикувана

на

 

ТЕЛЕЦ
Денят ви обещава много добри събития по отношение на финансите и кариерата. Въпреки факта, че първата половина на деня няма да донесе специални печалби, финансовото ви положение ще бъде доста стабилно. През втората половина на деня се очаква голяма радост под формата на събиране на плодовете на успешната ви бизнес дейност. Повечето от вас най-накрая ще бъдат в състояние да изплатят дългове, заеми и да балансират доходите си. Ако имате конфликт с партньора си или с член на семейството, днешният ден е подходящ да обсъдите спорните моменти.

БЛИЗНАЦИ
Парите ви днес ще престанат да изтичат в неизвестна посока, така че ще може успешно да инвестирате част от тях. Но за това не трябва да забравяте как обичате да спестявате пари, а не безкрайно да ги губите. Не е изключено много от вас да решат да се похвалят и да демонстрират на хората около себе си своята състоятелност. Категорично не е препоръчително да правите това, а по въпросите за парите по-добре тихо и скромно мълчете. Едва ли ще имате нужда от зли езици и завист. Има изгледи да постигнете разбирателство с половинката ви, но за целта трябва да сте готови да проведете честен разговор.

РАК
За тези от вас, чийто живот е свързан с творчеството, ги очакват нови, по-добри и перспективни във финансово отношение проекти. Вашите таланти ще бъдат забелязани, а постиженията в миналото взети под внимание. Но е твърде рано да се отпускате, ще е необходимо да работите упорито, за да утвърдите положението си. В работата не трябва да се изненадвате от внезапни повишения, бонуси, увеличение на заплатата. Така ще изглежда отвън, но само вие ще знаете, че сте спечелили такива ползи сами – чрез своята упорита работа и старание.

ЛЪВ
Трудности могат да възникнат, но ще може лесно да ги преодолеете, като се приспособите към обстоятелствата и не давате воля на своя егоизъм и гордост. Успехите не трябва да ви главозамайват, очите ви винаги трябва да са широко отворени и да оставате хладнокръвни. В никакъв случай не губeте самообладание или контрол над ситуациите. Не се увличайте от властта, съхранете своето позитивно отношение към другите. Този подход в работата не само ще засили позицията ви в колектива, но също така ще даде шанс да се придвижите по-нагоре по кариерната стълбица.

ДЕВА
Денят ще е благоприятен за вас и от съществено значение за възстановяване на хармонията в любовта и решаване на проблемите в сантименталната област, ако е имало такива. Денят наистина може да ви донесе много добри неща и не само на онези, които не са срещнали своята половинка, но и на тези, които искат да приключат любовна история, за да започнат нова връзка. Накратко, в любовта може да тръгнете по един нов път, като отхвърлите всички ненужни взаимоотношения, които не могат да продължат в бъдеще.

ВЕЗНИ
Ако вашата любовна връзка не е преминала през силни спорове и кавги, тогава ви очаква един много спокоен ден и дори може да започнете да кроите планове да заживеете заедно, да изберете дата за сватба, да купите нов дом, да помислите и за дете. Нека всеки да си каже честно какво иска и какво може да даде. Необвързаните не трябва да стоят затворени у дома, а да търсят всякакви възможности за забавление, защото във всеки един момент има възможност да се запознаете с много интересен човек – може така да срещнете и любовта.

СКОРПИОН
През този ден е вероятно да подобрите хармонията във връзката, да направите нови проекти с партньора или лудо да се влюбите. Трябва обаче да избягвате кавгите в началото на деня, защото те ще са доста сложни по отношение на споровете с вашата половинка, която може да е леко уморена от някои ваши възгледи. Така ще имате възможност да изживеете най-красивите чувства и чувствени емоции, които са липсвали в живота ви в продължение на много години. Денят ще ви даде надежда за едно ново начало и хармония в любовта.

СТРЕЛЕЦ
Днес нищо няма да заплашва вашето щастие, физическата ви форма ще е отлична. Ако сте имали здравословни проблеми през последните дни, сега може да се почувствате отлично. Ще имате възможност да се погрижите за себе си по-добре, откогато и да било. Ще може да се надявате на благоприятно лечение благодарение на лекарите, които ще срещнете. Но подобрението на здравето зависи и от вашия манталитет, който обикновено винаги е оптимистичен и позитивен, за това бъдете внимателни към вашите нужди. Опитайте се да си осигурите кратка почивка.

КОЗИРОГ
Вашето психофизическо състояние ще се подобрява и ще се чувствате по-силни и способни да се справите с всяка работа, пречка и проблем, който може неочаквано да срещнете по пътя си. Никой няма да може да ви спре, защото ще сте се насочили право към постигане на очакван успех. Всичко ще преминава без никакви проблеми и най-интересното е, че през целия ден ще имате наистина голям късмет, който ще ви позволи освен да печелите повече пари, но и да подобрите положението си в работата, без да влагате твърде много усилия.

ВОДОЛЕЙ
Несъмнено ви очаква късмет, много благоприятни събития, огромна енергия и достатъчно средства, които да инвестирате за по-доброто си бъдеще. Вероятно ще ви предложат нови договори, споразумения или някои финансови инвестиции, които може да приемате без никакъв проблем, но очевидно всеки документ трябва да бъде добре прегледан, преди да подпишете. Междувременно, не забравяйте, че ако сте имали правни проблеми в миналото, сега може да ги разрешите и да получите добри новини от вашия адвокат.

РИБИ
Денят ви носи нови перспективи, неочаквани обрати и много планове за постигане. Непредсказуеми пътища ще се открият към бъдещето и отсега нататък във вашия живот ще навлязат мистериозни аспекти, които понякога ще е много трудно да се обяснят. Решенията, които взимате, ще водят до изненадващи събития. Ще се чувствате, сякаш живеете в приказка. Но не забравяйте, че в приказките има както празнични събития, така и войни, добро и зло. Затова дръжте очите си широко отворени и използвайте разума си.

ОВЕН

Има вероятност да се сблъскате с много бурни или по-малко предсказуеми неочаквани срещи в професионалното ви обкръжение. Могат да се случат значителни събития, които да ви изненадат, а понякога и неприятно да ви смутят. Съществува опасност да изпитате прекалено големи надежди или да влезете в застой. Пазете се от хора арогантни, лицемерни или разточителни, опитващи се да се възползват от вас. Дори ако късметът ви понякога е изменчив, сериозното и хладнокръвно мислене ще ви помага да получите това, което искате.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement