Connect with us

Водещи новини

Финансови кризи за Стрелец, Скорпион – избягвайте конфликтите

Публикувана

на

ОВЕН
През днешния ден бъдете по-реалистични, ясни, конкретни и изпълнете поетите ангажименти. Много е вероятно да получите силни световъртежи през този ден. Ако не страдате от хронични заболявания, които предразполагат към виене на свят, бъдете сигурни, че това ще се дължи на влиянието на атмосферното налягане през този ден. Разпределете времето си така, че да си осигурите равномерни дози физическо и интелектуално натоварване. Отделяйте време за спортни занимания, ще се справите по-добре със задълженията си.

ТЕЛЕЦ
Работоспособността ви е с тенденция към повишение. Въздържайте се от опити да контролирате поведението на близките си и да им давате инструкции за всяка дейност. Оставете ги да мислят и да се справят самостоятелно, не провокирайте недоволството им с неразумните си еднолични решения. Ще имате възможност да усвоите практически, технически или друг вид умения, които ще са ви необходими при изпълнение на нови бизнес проекти. Вероятно ще се наложи да осъществите едно или няколко кратки пътувания с делова цел.

БЛИЗНАЦИ
Проявете по-голяма общителност, но и предпазливост. Не обсъждайте лични и финансови въпроси с непознати хора. Доверете се на интуицията си за взимането на решения. На преден план ще излязат въпроси, свързани с дома и семейството. Може да се наложи да предприемете малък ремонт или действия по отстраняване на авария. Консултирайте всички придобивки с близките си. Въздържайте се от скъпи покупки или такива с разсрочено плащане, на кредит. Финансовото ви положение не е особено стабилно, съобразявайте се с разходите си.

РАК
Общителни сте и склонни да търсите компромисни решения на спорните въпроси. Ще ви е лесно да създавате нови контакти. Част от професионалните задачи може и да ви затруднят, но при очевидната ви готовност да работите екипно ще се намери кой да ви съдейства. Оставете решаването на битовите въпроси на близките си. Така ще ги окуражите и ще преодолеете различията. Професионалният напредък е изцяло във вашите ръце. Действайте активно, споделяйте обаче позицията и решенията си с най-близките си хора.

ЛЪВ
Необходимо е да проявите сдържаност и противопоставяне на предоставените ви съблазни. Предразположени сте към критика, осъждане и насмешки, което много ще обиди ваши близки роднини или приятели. Благоприятно е честването на празници, колективни мероприятия и организиране на общи дела. Не давайте обаче пари назаем и не се вслушвайте в чуждото мнение, което ще се окаже погрешно. Прикритостта ви и необяснимите постъпки могат да провокират конфликтни ситуации в общуването с любимия човек.

ДЕВА
Разчитайте изключително на своето мнение и интуиция, но избягвайте тщеславието и егоизма. Може с цялото си семейство да вземете участие във всички мероприятия през този ден. Не е изключено да се наложи да окажете помощ на приятели или роднини. Бъдете готови за недоброжелателно отношение от страна на скорошния ви възлюбен. Възможни са неприятности, касаещи членовете на семейството ви или ваши приятели. Мнозина от вас ще се оглеждат за допълнителна работа заради необходимостта от допълнителни доходи.

ВЕЗНИ
Нужна ви е поне малка почивка и смяна на обстановката. Много от вас трябва да се откажат от набелязаните планове и да прехвърлят вниманието си върху проблемите на своите близки. На мнозина усилията в любовните отношения може да се сторят напразни и безплодни. Не трябва да се оставяте страстите да ви повлекат. Избягвайте резките изказвания или разговорите с повишен тон. Добър ден за разходки и леки физически упражнения в парка или във фитнеса. Може да сте равнодушни към парите, днес няма да ви прави впечатление липсата им.

СКОРПИОН
Способни сте да помагате на изпадналите в беда близки хора или приятели и може да пожертвате големи суми за детски домове, а ако нямате пари, сте готови да отдадете своето свободно време, труд и идеи. Нова любов може да ви изненада. Старайте се да избягвате конфликтите, да се държите по възможност коректно. Не е изключено битови проблеми да излязат на преден план и да заемат част от времето ви и много сили за разрешаването им. Възможно е да получите известие, което да ви позволи да намерите допълнителен източник на печалба.

СТРЕЛЕЦ
Началото на деня изисква от вас претеглени решения най-вече в личния ви живот. На тези, които обичат да изпъкват пред своите възлюбени, се препоръчва да се придържат към разумните граници на поведение. Девизът ви трябва да е великодушие, скромност и равновесие в поведението и решенията. Възможно е много от вас да не успеят да си починат, финансовото ви положение може да се влоши по независещи от вас причини. Ако проявите излишна емоционалност, могат да възникнат недоразумения и свади в семейството.

КОЗИРОГ
Ако през изминалите няколко дни сте успели да се предпазите от глупости и необмислени постъпки, сега ще чувствате пълнотата на живота и желанието да се ориентирате в личния си живот. Разположението на звездите за вас е толкова добро, че всички мероприятия са успешни и оставят ярки спомени. Бездействието е погубващо за вас, вашето тяло и особено за финансовото ви положение. Ще обмисляте дълго някои свои разходи, предимно такива, свързани с хора от семейството ви. Намерете време за почивка вечерта с близките си хора.

ВОДОЛЕЙ
Ще ви се наложи да вземете адекватно и бързо решениe, което ще касае по-сериозен разход, свързан с дете. Избягвайте да се обиждате на думи или коментари от страна на мъж, защото те ще се дължат на неговото лошо настроение заради пропуснати финансови ползи. Фокусирайте вниманието си върху предложение или покана, които могат да променят положително някои неща в живота ви. За някои от вас денят вещае ангажименти, свързани със здравето на жена. Отношенията с любимия човек може да бъдат противоречиви и объркани.

РИБИ
Конструктивните ви идеи ще направят впечатление и ще бъдат приети без възражения. Колкото сте по-открити и по-прями, толкова по-добре. В личен план ситуацията не е толкова оптимистична. Ако усетите лека дистанция или охлаждане на отношенията с партньора, не се опитвайте да правите чудеса. Дайте си малко почивка един от друг, ще подейства освежаващо. Интелектуалният ви потенциал е стабилен, а паметта – силна. Използвайте деня за усвояване на информация и усъвършенстване на уменията си.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement