Connect with us

Водещи новини

Дневен Хороскоп за 28.03.2023

Публикувана

на

1horoskop oven

ОВЕН (21 март – 20 април)

Очаква ви много работа, но не трябва да се притеснявате от това. Нали искахте да забогатеете? Ето получили сте това, което ще донесе значителна печалба. Скромността ще ви помогне, да привлечете към себе си интересни хора. Ако използвате това качество умерено, може да започнете красив роман. В битовата сфера без наличието на пари, е малко вероятно да се решат проблемите.

 

horoskop telec

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Не трябва да поемате на себе си, проблемите на другите хора. От задължения, предназначени за други, също се откажете. Очаквайте финансово успешен ден, в който доходите ви, ще се увеличат значително. Възможни са скъпи подаръци от приятели или роднини и то без причина. Внимавайте при шофиране.

 

horoskop bliznaci

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Днес не се препоръчва да демонстрирате своите амбиции, желания и прищевки. Повярвайте, че днес такива методи няма да работят. Напротив, трябва да сте по-тихи от водата и по ниски от тревата, тогава ще имате късмет във всичко. Шефовете, могат да решат да проверят вашата работа, бъдете внимателни. В семейството и ежедневието, бъдете тактични, най-много може да си позволите дребни забележки.

 

horoskop rak

РАК (22 юни – 23 юли)

Финансовото ви състояние, ще бъде толкова несигурно, че ще искате да си намерите странична работа. Ще търсите в града, интернет, ще питате приятели, но това не е изходът. Необходимо е, да се анализира ситуацията и да се изготви план за действие. Настроението също, ще е нестабилно, което ще се отрази на любовните отношения.

 

horoskop lav

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Не ви очакват кардинални промени в живота и това е отлично. Уморени сте нещо да решавате, да се местите и да променяте плановете си. Възможно е обостряне на хронично заболяване, навреме започнете лечението. Разходите по-добре сведете до минимум, а пазаруването отложете за друг ден. Успех чака тези, които заминават на бизнес пътуване.

 

horoskop deva

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Днес ще се чувствате толкова уморени, че дори ще ви мързи да станете от леглото. Е, не е нужно да правите нещо, ако нямате спешна работа. Прекарайте този ден в релакс, разговаряйте с близките, гледайте любимите си филми. Вечерта е добре да се погрижите за тялото си. Време е, да се заемете изцяло с фигурата си!

 

 

horoskop vezni

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес следете за думите си и не давайте не реалистични обещания. Проблемите и грешките, ще бъдат много, затова се подсигурете финансово. В семейния живот са възможни радостни новини и пристигане на гости. От големи покупки е по-добре да се откажете, за да не изпитате криза в материалната сфера.

 

horoskop skorpion

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Трябва да избягвате гнева и избухванията при общуването с близките. Това може да повлияе неблагоприятно на личния ви живот, здраве и взаимоотношения. Водните процедури, медитацията и народните лекове, ще помогнат за укрепване на имунитета. Стабилни доходи са възможни за онези, които се занимават с ремонт на битова техника.

 

horoskop strelec

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Възможна е промяна в работата, но ако това е било планирано предварително. Никакви спонтанни решения и активност, няма да доведат до успех. Когато говорите с другите, отчитайте тяхната възраст и статус. В противен случай, може да възникне внезапно конфликт, който ще продължи дълго време. В любовта е възможна внезапна симпатия към някой и чувствата ще бъдат взаимни.

 

horoskop kozirog

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Може да бъдете въвлечени в измама. Помнете, че ако приемете условията на нечестната игра, тогава ще се окажете в ръцете на измамници. Ентусиазмът и здравословното вълнение, ще бъдат необходими в творческите дела. В любовта разчитайте на интуицията, за да не пострадате отново. Здравни проблеми не се очакват, но следете за диетата си.

 

horoskop vodolei

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Препоръчително е да гледате философски на всичко, с което се сблъсквате. Дори ако работата се окаже трудна и връзката с любимия, ви изкарва от равновесие. Не се ядосвайте, сдържайте се и тогава със сигурност, ще влезе нещо позитивно в живота ви. Но, решенията ще бъдат правилни и необходими в момента. Вечерта чакайте новини.

 

horoskop ribi

РИБИ (20 февруари – 20 март)

Без страх може да промените работата си, да заминете в командировка и дори да се преместите в друга квартира. Всяка промяна, ще донесе много нови впечатления, радост и оптимизъм. В любовта, се откажете от хитростта и ласкателството, в противен случай ще паднете в същият капан. Повече мислете, а не действайте!

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни